Auping

Auping Auronde 1500 deelbaar wit Showroommodel

 

Showrommodel Auping deelbaar ledikant

Meer lezen

You must have JS enabled!
Beschrijving

Auping Auronde Ledikant Deelbaar incl. 2 nachtkastjes (Sale)

Het houten Eden ledikant van Karel Mintjens zorgt voor een rustige slaapomgeving. De bijbehorende nachtkastjes maken het geheel volledig af. Het betreffende Outlet model is zo goed als nieuw en is nu zeer scherp geprijsd.

Afmeting: 

180 x 210

Kleur:   

Wit

Nachtkastje:

2 keer (één nachtkastje licht beschadigd)

Voordelen:

Makkelijk met schoonmaken en opmaken van het bed

Bodems

Exclusief

Matrassen:

Exclusief

Let op:

Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. In onze winkels te Schijndel kunt u het ledikant bezichtigen.

Levertijd:

Betreft een afhaalprijs!

 

Te bezichtigen in onze winkel Schijndel

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Auping Auronde 1500 deelbaar wit Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Auping Auronde 1500 deelbaar wit Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Auping Auronde 1500 deelbaar wit Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »