Auping Cresto Matras

Vanaf € 1.065,00


Stel dit product zelf samen

  Auping Cresto Matras

  Het gebruik van duurzaam Latex Pura maakt dit matras extra zacht en veerkrachtig. Een ware kwaliteitsimpuls voor uw slaap, mede dankzij de vijf zones met soepele ondersteuning voor uw schouders. De latex pura comfortlaag en de asymmetrisch (ongelijk) opgebouwde DPPS® pocketveren, zorgen ervoor dat Auping matras cresto nauwkeurig aansluit bij de contouren van het lichaam. Een Cresto matras sluit goed aan bij een Adagio matras die ook 20cm hoog is.

  De tijken van de matrassen Cresto, 
  Maestro en Vivo zijn afritsbaar en beschikbaar in 2 varianten. Voor het bovenblad heeft u keuze uit 2 verschillende tijken. U kunt kiezen voor de wasbare Breeze tijk met een doorgestikt tencel. De tencel zorgt ervoor dat de vocht snel wordt opgenomen en u nooit meer klam wakker wordt. Wanneer u niet op het matras ligt geeft de tencel het vocht weer snel af aan de omgeving, waardoor u altijd in een fris en hygiënisch bed slaapt. U kunt ook kiezen voor de Nature tijk. Deze tijk is doorgestikt met wol, wildzijde en katoen. Hierdoor is het een tijk met een hoog percentage natuurlijke producten. Dit bevordert ook het vochttransport en is sterk warmte regulerend. Het is alleen niet mogelijk om deze tijk zelf te wassen, deze zou u chemisch moeten laten reinigen bij een stomerij.

  Geschikt voor alle vlakke & verstelbare spiraalbodems.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras kern: 5 comfortzones DPPS pocketveren, 12 cm hoog / 1cm 3D breisel
  Matras afdeklaag: Latex Pura
  Aantal comfortzones: 5 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja, standaard
  Tijk wasbaar: Breeze tijk wasbaar 60 graden / Nature tijk chemisch reinigen
  Anti-allergisch: Ja, standaard
  Hoogte: Hoogte 20 cm
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 6 weken
  Auping matrassen
  Het Cresto matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Hierdoor is het Cresto matras ook geschikt om uw eigen Auping twijfelaar te maken. Door de verschillende Auping bedombouw mogelijkheden te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren. Daarnaast kunt u, indien gewenst een Cresto matras ook op een boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een spiraalbodem gebruikt. Daarnaast zal een boxspring vaak een hogere instap hebben waardoor het eventueel ook geschikt kan zijn als een Auping seniorenbed.
  Het matras bevat 12cm hoge DPPS veren. Bovenop deze veren ligt een 3D gebreide drukverdeler van 1cm dik. Dit breisel is niet te pletten waardoor uw als het ware altijd op een laagje lucht slaapt. Het matras is afgedekt met een Pura latex afdeklaag. Dit is een natuurlijke latex en bestaat uit meer dan 50% latex en is daardoor goed ventilerend en kan zich heel goed aanpassen aan uw lichaam.
  Onderhoud
  De matrassen van Auping hoeven niet meer gekeerd of gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem. Alle Auping matrassen en spiraalbodems lenen zich uitstekend voor het gebruik in een compleet Auping bed. Dat kan zijn in een van de tijdloze Auping ledikanten of op een Auping Boxspring.

  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed in de ochtend terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Daarnaast adviseren wij u om een goede 
  molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een garantieperiode van 5 jaar. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplek vorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar. Het hoogteverschil wordt gemeten door het plaatsen van een lange rechte lat of waterpas over het matras. Deze lat dient bijvoorbeeld vanaf de linkerbovenhoek naar de rechteronderhoek geplaatst te worden. Hierbij is het van belang dat het matras op een vlakke ondergrond geplaatst word. In het midden van het matras zou u nu de ligplek vorming kunnen meten.

  Omruilgarantie

  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen. Heeft u wel een afritsbare tijk dan wordt alleen de kern vervangen. 
  Deze kernen of complete matrassen zullen door Auping afgebroken worden en compleet gerecycled worden. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.

  Vraag en antwoord

  Kan ik een Auping matras op een lattenbodem gebruiken?
  Wij raden het niet aan om een Auping matras op een lattenbodem te gebruiken. Het is mogelijk maar een Auping matras functioneert het beste op een spiraalbodem of op een boxspring. Deze twee matrasdragers hebben namelijk een evenredige drukverdeling waardoor het matras overal evenredig ondersteund wordt. Een Auping matras is geschikt voor alle vlakke en verstelbare spiraalbodems.

  Kan ik verschillende hardheden kiezen in een tweepersoons matras?
  Het is mogelijk om 2 verschillende kernen in een tweepersoons matras te plaatsen. Wij adviseren dit ook altijd omdat hierdoor de kans op kuilvorming in het matras sterk gereduceerd wordt. Daarnaast kan ieder zijn eigen comfort kiezen wanneer er voor twee kernen gekozen wordt. In combinatie met een Auping spiraalbodem of Auping boxspring geven de Auping matrassen de meest ventilerende combinatie. Door het gebruik van een geperforeerde vilten onderlaag is de onderzijde van het matras als het ware open. Hierdoor kan het matras goed ventileren en slaapt u altijd in een fris en hygiënisch bed.
  Een Auping Cresto matras is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden soft, medium, firm en extra firm. Het Cresto matras is geschikt om op een verstelbaar bed te gebruiken. Door het gebruik van de DPPS veren hoeft u niet bang te zijn dat de binnenzijde van uw matras beschadigt bij het gebruik van verstelbaarheid.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit hoeslakens en moltons kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw matras langer fris blijven. Om het resterende transpiratievocht uit uw matras te verwijderen adviseren wij u het volgende. Wanneer u ‘s ochtends opstaat slaat u uw dekbed geheel terug naar uw voeteneinde. Hierdoor kan het opgenomen vocht afgestaan worden aan de omgeving.

  Is de tijk wasbaar?
  Ja de tijk is wasbaar. U kunt u de tijk aan de onderzijde van uw matras afritsen en op 60 graden wassen. Hierdoor kunt u zelf uw Auping matras extra fris houden.

  Waar dienen de comfortzones voor?
  De comfortzones worden gecreëerd door middel van het aanpassen van de draaddikte van de pocketveren. Door het aanpassen van de draaddikte van de pocketveren worden de veren soepeler. Hierdoor kunnen er verschillende zones in het matras gecreëerd worden waardoor u een beter ligcomfort kunt creëren. De matrassen van Auping hoeven niet meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is de reden dat de zone verdeling van de matrassen bij Auping opgebouwd is vanuit het hoofd en niet zoals bij de meeste leveranciers vanuit het midden (de heupzone).

  Wat is een DPPS veer?
  Een DPPS veer is een Dynamic Progressive Pocket Spring. Dit is een Asymmetrische veer die boven meerdere wendingen heeft dan in het midden en aan de onderkant. Doordat er boven meerdere wendingen zitten is dit gedeelte van de veer soepeler en past zich daardoor beter aan als u keert en draait. Hierdoor ligt u ook sneller stil na het draaien. Het verende midden zorgt voor een optimale ondersteuning. Terwijl de stevige onderkant er voor zorgt dat u niet te ver in uw matras zakt wanneer u er op zit of wanneer u zichzelf keert of draait.
  Auping kussen Cloud
  Auping Kussen CloudLet op; hoofdkussens hebben tijdelijk een langere levertijd!Het Auping Cloud hoofdkussen is vervaardigd van 100% natuurlatex. Het Auping Cloud kussen is vormvast en biedt een constante ondersteuning aan uw nek en hoofd. Door de halfronde uitsparing houdt het kussen rekening met de natuurlijke vormen van uw lichaam. Uw schouder hoeft niet meer in het Auping kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Tevens zijn deze Auping Cloud kussens door het formaat uitermate geschikt voormatrassen met een schouderzone.

  Vanaf € 149,00

  Auping Dekbed Nest - 4 Seizoenen
  Auping Dekbed Nest - 4 seizoenenHet Auping Nest 4 seizoenen dekbed is gevuld met 90% gerecyclede dons en 10% gerecyclede veertjes. Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Dan gebruikt u het zomerdekbed. Lente/Herfst? Dan gebruikt u het dekbed het hele jaar door. Voor de koude winternachten koppelt u beide dekbedden aan elkaar, dan weet u zeker dat u het lekker warm krijgt.Auping dekbed dons voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons deeltjes blijft zitten, wordt deze opgewarmd door uw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat. Auping dekbed 4 seizoenen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

  Vanaf € 429,00

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 375,00