Auping Hoofdkussen Comfort Natuur

Vanaf € 69,00 € 62,10

Stel dit product zelf samen

  Auping kussen Comfort Natuur


  Het Auping Comfort Natuur hoofdkussen is een goed opgebouwd kussen. Deze is gevuld met 20% Europese eendendons en 80% Europese eendenveren. Dons is heel goed in het reguleren van vocht, de veren geven stevigheid aan het kussen. De Auping donzen hoofdkussens zijn navulbaar, zo kun je het volume altijd later nog aanpassen.
  Een donzen kussen voelt zacht aan, is licht van gewicht en heeft een grote veerkracht. Dons is een natuurlijke vulling met zeer goede vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen. Het reguleert vocht gemakkelijk en geeft een te veel aan warmte weer snel af. Zo blijft het hoofdkussen de hele nacht aangenaam en droog aanvoelen. Bovendien biedt het materiaal een zachte ondersteuning en vormt het zich uitstekend naar de contouren van schouder, nek en hoofd.

  Specificaties

  Hardheid: Gemiddeld.
  Geschikt voor: Alle soorten slapers, vooral met erg smalle/brede schouders.
  Afmeting: 70 cm breed, 60 cm lang.
  Materiaal: RDS gecertificeerde eendendons en -veren (navulbaar) 20% witte Europese eendendons / 80% Europese eendenveren.
  Tijk: 50% biologisch katoen en 50% bamboe.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Overige specificaties

  Anti- Allergie


  Het Auping Comfort Natuur hoofdkussen is geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De donzen hoofdkussens hebben een zeer dicht geweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat. De tijk bestaat voor 50% uit biologisch katoen en voor 50% uit bamboe. Biologisch katoen en bamboe is geteeld zonder schadelijke middelen zoals pesticiden.
  Stoffen van bamboe zijn licht van gewicht, vallen soepel en voelen zeer zacht en koel aan. Door de goede temperatuur regulerende en ademende eigenschappen geeft het lichaamswarmte gemakkelijk door. De holle structuur van bamboe zorgt voor 60% betere vochtregulatie dan katoen. Het hoofdkussen is ook geschikt voor mensen die snel en/of veel transpireren.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Dommelin Hoeslaken Percal
  Dommelin Percal hoeslakens De hoeslakens van Dommelin zijn van uitstekende kwaliteit. Door gebruik van 100% katoen hebben de hoeslakens een perfecte pasvorm. Deze hoeslakens hebben een hoekhoogte van ca. 30 cm, waardoor ze perfect passen om een matras met een dikte van 8 tot 25 cm. Door percal voelt het hoeslaken koel en comfortabel aan.

  Vanaf € 32,50