Auping Hoofdkussen Prestige Synthetisch

Vanaf € 89,00 € 53,40


Stel dit product zelf samen

  Auping Prestige Synthetisch 


  Het Auping Prestige hoofdkussen is vervaardigd van Suprelle Fresh + Tencel holle vezels. Het kussen is vormvast en biedt een constante ondersteuning aan uw nek en hoofd. Door de halfronde uitsparing houdt het kussen rekening met de natuurlijke vormen van uw lichaam. Uw schouder hoeft niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen.

  Tevens zijn deze kussens door het formaat uitermate geschikt voormatrassen met een schouderzone.


  Van dit kussen bestaat er ook een uitvoering die gevuld is met dons. Dit is het Auping Prestige Natuur hoofdkussen.

  Overige Specificaties
  VullingSuprelle Fresh + Tencel holle vezels
  *Suprelle Fresh - deze zacht microvezel biedt de unieke warmte-isolatie en het comfort van dons. Het is zeer volumineus, elastisch en veerkrachtig.

  Buitentijkbovenkant 100% Tencel, onderkant 100% polyester, met hygiënische Sanitized finish
  *Tencel - beschikt over optimale vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen. Voelt superzacht aan en zorgt voor goede ventilatie.
  *Sanitized - anti-huisstofmijt, anti-bacterieel en anti-schimmel

  Binnentijk: 100% katoen
  Model: anatomisch gevormd model
  Rand: ventilerend 3D-materiaal: 100% polyester
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.