Auping Maestro Matras

Vanaf € 1.355,00

Stel dit product zelf samen

  Maestro Matras Auping

  Slapen op een laagje lucht? Dat kan met een Auping Maestro matras. Door het gebruik van een 3D breisel van 1cm welke u met de hand niet tegen elkaar aan kunt drukken wordt dit laagje gecreëerd. In combinatie met de comfortlaag zorgt dit samen voor een perfecte combinatie van ventilatie en luchtdoorlatendheid. In de comfortlaag wordt gebruik gemaakt van Vita Talalay Origins®. Dit is de best ventilerende latex en heeft daardoor een hoog aanpassend en ventilerend vermogen.

  Het matras bevat 14cm hoge DPPS veren. Bovenop deze veren ligt een 3D gebreide drukverdeler van 1cm dik. Het matras is afgedekt met een Vita Talalay Origins® afdeklaag. Hierdoor bedraagt de totale hoogte van het maestro matras 22cm. 
  Het Maestro matras functioneert het meest optimaal op een Auping spiraal. Hierbij maakt het niet uit of het een vlakke of een verstelbare bodem is beide zijn geschikt voor het Maestro matras.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras kern: 5 comfortzones DPPS pocketveren, 12 cm hoog / 1cm 3D breisel
  Matras afdeklaag: Vita Talalay Origins® en climawatt
  Aantal comfortzones: 5 comfortzones en schouderzone
  Tijk afritsbaar: Ja standaard
  Tijk wasbaar: Breeze tijk wasbaar 60 graden / Nature tijk chemisch reinigen
  Hoogte: Hoogte 22 cm
  Garantie: 5 jaar volledig
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 6 weken
  Advies
  Het Auping Maestro matras is een border matras, dit betekent dat het matras rechte hoeken heeft. Hierdoor ontstaat er een zo klein mogelijke naad tussen twee matrassen in. Het matras heeft 5 verschillende comfortzones die opgebouwd zijn van het hoofd naar het voeteneinde van het Maestro matras. Daarnaast heeft het Maestro matras ook een duidelijk zichtbare schouderzone. Deze is in de tijk aangegeven. Hierdoor kunt u het matras ook niet van hoofd naar voeteneinde draaien. Doordat het matras vanaf de vilten bodem tot de luxe afritsbare tijk is opgebouwd mag u ook het matras niet keren. Hierdoor kunt u uw Auping matras laten liggen zoals de monteurs hem neerleggen en hoeft u nooit meer met een zwaar matras te slepen.

  Door de het gebruik van Visco materiaal in de schouderzone past het matras zich gemakkelijk aan wanneer u op uw zij ligt. U voelt minder druk op uw schouder waardoor u langer in dezelfde houding kunt liggen en uw schouder toch stevig ondersteund wordt. Hierdoor zult u minder last ervaren van drukpunten op uw schouders.

  Voor de tijk heeft u keuze uit 2 verschillende materialen. U kunt kiezen voor de wasbare Breeze tijk met een tencel doorstikking. Tencel zorgt ervoor dat de vocht snel wordt opgenomen en u nooit meer klam wakker wordt. Wanneer u niet op het matras ligt geeft de tencel het vocht weer snel af aan de omgeving, waardoor u altijd in een fris en hygiënisch bed slaapt. U kunt ook nog kiezen voor de Nature tijk. Deze tijk is doorgestikt van wol, wildzijde en katoen. Hierdoor is het een tijk met een hoog percentage natuurlijke materialen. Dit bevordert ook het vochttransport en is sterk warmte regulerend. Het is alleen niet mogelijk om deze tijk zelf te wassen. Deze zou u chemisch moeten laten reinigen bij een stomerij.

  De Maestro is verkrijgbaar in verschillende lengte en breedtematen en hierdoor ook geschikt om uw eigen Auping twijfelaar te maken. Stel eenvoudig uw eigen Auping samen en creëer zo uw persoonlijke Auping bed.
  Daarnaast kunt u indien gewenst een Maestro matras ook op een boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een spiraalbodem gebruikt. Daarnaast zal een boxspring vaak een hogere instap hebben waardoor het eventueel ook geschikt zou zijn als een Auping senioren bed.
  Onderhoud
  Een Auping matras is een goed ventilerend matras vooral in combinatie met de Auping spiraal. De matrassen zijn opgebouwd vanaf de ventilerende vilten bodem tot de luxe tijk op het ligvlak van het matras. Hierdoor hoeven de matrassen van Auping nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem. Alle Auping matrassen en elektrische spiraalbodems lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Auping combinatie. Dat kan zijn in één van de tijdloze Auping ledikanten of op een Auping Boxspring.

  Alle matrassen van Auping zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien makkelijk is.

  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed 's ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.

  Garantie


  Op Auping matrassen zit een 5-jarige garantieperiode. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplek vorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar. Het hoogteverschil wordt gemeten door het plaatsen van een lange rechte lat of waterpas over het matras. Deze lat dient bijvoorbeeld vanaf de linkerbovenhoek naar de rechteronderhoek geplaatst te worden. Hierbij is het van belang dat het matras op een vlakke ondergrond geplaatst word. In het midden van het matras zou u nu de ligplek vorming kunnen meten.

  Omruilgarantie

  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen anders alleen de kern.

  Deze kernen of complete matrassen zullen door Auping worden afgebroken en daarna compleet gerecycled. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.

  Vraag en antwoord

  Is de schouderzone zichtbaar in de tijk?

  Ja, in de maestro matrassen is de schouderzone duidelijk aangeven door middel van een omkadering.
  Wat is de hoogte van de Auping Maestro en kan ik deze combineren met andere Auping matrassen?

  Het Maestro matras heeft een hoogte van 22cm. Dit is het enige matras van Auping met een hoogte van 22cm.

  Mag ik mijn Auping matras van hoofd naar voeteneinde draaien?
  Het is niet nodig om uw matras van hoofd naar voeteneinde te draaien. Dit omdat het matras vanaf het hoofdeinde is opgebouwd. Wanneer u het matras zou draaien kan het matras ook niet meer de juiste ondersteuning bieden op de juiste plekken.
  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95

  Auping Kussen Dew
  Auping kussen DewHet Auping Dew hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelbolletjes, Dacron eco. Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar goed zijn vorm behoud.Het Eco2 label geeft aan dat de vezels gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen. Comforel duidt op het typevezel dat door Dacron ontwikkeld is en leent zich uitstekend voor het vullen van kussens. De Auping Dew kussens en dekbedden hebben een Dacron Eco2 / Comforel label.

  Vanaf € 79,00

  Auping Dekbed Cloud - 4 Seizoenen
  Auping Dekbed Cloud- 4 SeizoenenHet Auping Cloud 4 seizoenen dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% witte Mazurische ganzendons. Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Gebruik het zomerdekbed. Lente/Herfst? Gebruik het Spring/Fall dekbed.  Koude winter of een echte koukleum ? Koppel beide dekbedden dan aan elkaar.Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

  Vanaf € 649,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 375,00