Auping Royal Bed

Vanaf € 995,00

Stel dit product zelf samen
  • Verkrijgbaar in onze winkels:
   Webshop
  • Gratis levering en montage in NL & BE
  • Oude matras gratis retour
  • Vragen over dit product? Bel 073-5470153

  Auping Royal bed 

  ‘’ Een modern bijzonder bed.’’


  De Auping Royal is een modern bed met een bijzonder ontwerp dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. Het subtiele afgeronde frame is gemaakt van oersterk staal.
   De Auping Royal biedt een uiterst goed slaapgenot dankzij meerdere technologische snufjes. Het Auping bed is compleet te personaliseren in design en comfort.  Specificaties

  Design: Gemaakt van een stevige, maar subtiele stalen frame. Deze kan in één van de 3 kleuren gepoedercoat worden.
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen. - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Maten: Original kan geleverd worden in alle maten tussen 80 x 200 cm en 200 x 220 cm. De lighoogte van het bed inclusief spiraalbodems is ongeveer 47 centimeter, afhankelijk van hoe hoog het matras is dat er in ligt.
  Hoofdbord: Keuze uit 1 gestoffeerd hoofdbord en een gelakt houten hoofdbord. Beide hoofdborden zijn aan de achterkant voorzien van een handig opberglaadje
  Smartfuncties op elektrische verstelbare bodems: Bedien jouw Auping boxspring met je telefoon of tablet - Anti snurkfunctie op de app - Verbind met al je slimme apparaten in je huis.
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Embrasse hocker, Royal bedtafel.
  Matras: Inizio 18 cm hoog, - Adagio 20 cm hoog, - Cresto 20 cm hoog, - Maestro 22 cm hoog, - Vivio 24 cm hoog, - Vivo Visco 24 cm hoog.
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze. De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm en extra firm.
  Levertijd: 6-8 weken.
  Vast of elektrisch?
  Uiteraard is deze Auping Royal ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.
  • Vlak: hierbij kunt u de bodem niet verstellen.
  • 2-motorig: bij deze variant kunt u zowel uw rug gedeelte als uw voetgedeelte verstellen door het gebruik van een elektrische motor met behulp van een RF bediening. Wanneer u uw voetgedeelte versteld zal er al automatisch een knieknik ontstaan van maximaal +/- 20 cm hoog met een in enkele graden afhangend voeteneind.
  • 5 - motorige variant: bij deze unieke bodem kun je het volgende verstellen.
  Het rugdeel, het onderrugdeel, de hoofdsteun, een knieknik en een voetlift.

  Schouderzone: zacht voor je schouders

  Alle Auping Royal spiraalbodems (zowel de vlakke als de verstelbare) hebben een aparte schouderzone.
  Deze schouderzone beweegt mee met jouw lighouding. De bodem signaleert namelijk in welke houding je ligt: op je rug, zij of buik. En afhankelijk van die houding past de schouderzone de ondersteuning van je schouder automatisch aan: lig je op je zij dan zakt de bodem iets in en als je op je buik of rug ligt juist niet.
  Het is bij de Auping collectie mogelijk te kiezen voor een niet verstelbare en een verstelbare variant langs elkaar.  Advies
  Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat jij én je matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan jouw matras ook beter ademen. Hierdoor houd je je matras lekker lang goed. We adviseren om een matras na 8 tot maximaal 10 jaar te vervangen.
  Al onze bedbodems zijn spiraalbodems. Een Auping spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, ventileert hij extra goed. Dit geeft je lucht.

  Garantie

  Auping geeft op hun niet gestoffeerd / witte matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen Auping matras de kern omgewisseld. Dit betekend dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw Auping matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.
  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren. elektronica en kunststof delen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekend dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons Auping boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.