Auping Tone Boxspring

Vanaf € 4.805,00 € 3.495,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Tone Boxspring


  Auping Tone is een slanke en eigentijdse boxspring. De Auping boxspring Tone wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Het comfortabele 5-zone Auping Tone matras en de luxe topper zorgen voor perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen. De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met de lage box geven de Auping Tone een slanke uitstraling.

  Bij de Auping Tone Boxspring is de spiraalbodem gemaakt van gevlochten staaldraad en is voor 80 procent open. Dit zorgt ervoor dat de Auping Tone boxspring extra goed ventileert. De Auping boxspring staat op een sterk frame, daarop ligt de boxspring en die bevat een Auping spiraalbodem en pocketveren. Bovenop de Auping Tone Boxspring ligt het gestoffeerde matras. Bovenop het Auping matras ligt de topper. Dit topdekmatras is gemaakt van geperforeerd natuurlatex.

  De Auping Tone is verkrijgbaar als tweepersoons boxspring in de afmetingen:
  160x200, 160x210 of 180x200, 180x210 

  Het Auping Tone matras is 20 centimeter hoog met 5 zones: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Die 5 zones bieden u de ondersteuning waar u dat nodig heeft en laten u wegzakken waar dat fijn is. Het Auping matras is verkrijgbaar in 3 hardheden: soft, medium, firm. Het matras is voorzien van een luxe biesrand. De Auping boxspring Tone wordt voorzien van een heerlijk zacht hoofdbord welke netjes wordt afgewerkt met een dubbele stiknaad. Het Auping Tone hoofdbord wordt rondom gestoffeerd waardoor het mogelijk is om deze midden in uw kamer te zetten. Het hoofdbord wordt bevestigd aan de boxspring zodat het boven de grond zweeft en zo perfect aansluit bij het slanke ontwerp.

  De volgende stoffen kunnen op een Auping Tone Boxspring

  Grid: verkrijgbaar in 6 kleuren.
  Peach: verkrijgbaar in 8 kleuren.
  Salt: verkrijgbaar in 8 kleuren.

  Het stalen frame wordt gepoedercoat in de door u gekozen kleur. Dit verfproces maakt het stalen frame slijtvast en kleurrijk. Maak uw Auping boxspring Tone compleet met een Auping pixel nachtkastje, deze komt in zijn geheel goed terecht naast de Auping Tone.

  Specificaties

  Vering in de box: Pocketvering
  Matrashoogte: 20 cm
  Matraskern: Pocketvering, 5 zones: hoofd, schouders, onderrug, heupen
  Hardheid matras: Soft, medium, firm
  Topperhoogte: 8 cm
  Topperkern standaard: geperforeerd natuurlatex
  Verstelbare box: nee
  Hoofdbord hoogte: 100cm vanaf de grond
  Afmetingen box en (top) matras: Breedtematen 160, 180 cm - Lengtematen 200, 210 cm
  Levertijd: 6 weken
  Overige specificaties
  • Het hoofdbord van de Auping Tone is 11 cm dik.
  • De boxspring bevat een Auping spiraalbodem en daarop pocketvering. Op de twee boxen ligt het Auping Tone matras.  
  • De Auping spiraalbodem is voor 80 % open en ventileert daardoor als de beste.
  • De pocketvering in zowel de Auping Tone boxspring als het Auping Tone matras zorgen voor een nog betere luchtcirculatie.
  • Ook geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.

  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping Tone boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel.
  Hierdoor gaat het stof van uw Auping Tone boxspring langer mee.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping boxspring Tone  zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw Auping matras en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie 


  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen Auping matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw Auping Tone matras krijgt. Uw 'oude' kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekent dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een  1 persoons Auping boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.

  Bijbehorende producten

  Auping Tone Matras
  Aupig Tone (boxspring) MatrasHet boxspringmatras voor Auping Tone is een gestoffeerd Auping matras, afgewerkt met een bies. Het is een luxe Auping matras van wel 20 centimeter hoog met 5 zones: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Die 5 zones bieden je de ondersteuning waar je dat nodig hebt en laten je wegzakken waar dat fijn is. 

  Vanaf € 845,00

  Auping Dekbed Cloud - Summer
  Auping Dekbed Cloud- SummerHet Auping Cloud zomerdekbed is gevuld met 100% Mazurische ganzendons (RDS gecertificeerd) en is heerlijk licht en luchtig. Dit Auping Cloud zomerdekbed is ideaal voor warme nachten of mensen die het snel warm hebben.Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

  Vanaf € 329,00

  Auping kussen Cloud
  Auping Kussen CloudHet Auping Cloud hoofdkussen is vervaardigd van 100% natuurlatex. Het Auping Cloud kussen is vormvast en biedt een constante ondersteuning aan uw nek en hoofd. Door de halfronde uitsparing houdt het kussen rekening met de natuurlijke vormen van uw lichaam. Uw schouder hoeft niet meer in het Auping kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Tevens zijn deze Auping Cloud kussens door het formaat uitermate geschikt voormatrassen met een schouderzone.

  Vanaf € 159,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00