Auping Vivo Matras

Vanaf € 1.545,00


Stel dit product zelf samen

  Auping Vivo Matras

  Het Vivo matras heeft een unieke klimaatregulering door de latex comfortlaag. Hierdoor is het matras nooit te warm of te koud. Door het speciale 3D breisel van 2cm welke u met de hand niet tegen elkaar aan kunt drukken wordt dit laagje gecreëerd. Zo slaapt u altijd op een laagje lucht en geeft het matras een stevige ligging.

  Een matras wat nauwkeurig aansluit bij de heup en schouderzone. De speciale schouder en heupzone maakt het matras zeer geschikt voor zijslapers. Buik en rug slapers zullen ook goed uitkomen op een firm uitvoering. Het gebruik van extra soepel Visco materiaal zorgt ervoor dat u in de schouder en heupzone nog rechter komt te liggen. Dit omdat de heupen net wat makkelijker comfortabel weg kunnen zakken. Het matras is opgebouwd uit 5 comfortzones; hoofd, schouder, lende, heupen en benen. In combinatie met de comfortlaag zorgt dit samen voor een perfecte combinatie van ventilatie en luchtdoorlatendheid. Kortom ongekende ondersteuning en vochtregulatie. In de comfortlaag wordt gebruik gemaakt van Vita Talalay Origins®, dit is de best ventilerende latex en heeft daardoor een hoog aanpassend vermogen.

  De totale hoogte van het Vivo matras is 24cm hoog, dit komt door een hogere DPPS veer. Het matras bevat 14cm hoge DPPS veren. Bovenop deze veren ligt een 3D gebreide drukverdeler van 2cm dik. Het matras is afgedekt met een Vita Talalay Origins® afdeklaag.

  De Vivo functioneert het meest optimaal op een 
  Auping spiraalbodem. Hierbij maakt het niet uit of dit een vlakke of een elektrisch verstelbare bodem is beide zijn geschikt voor het Vivo matras.

  Heeft u een latex allergie? Auping biedt het Vivo matras ook aan met een 
  Vivo visco activ comfortlaag. Visco activ is een traagschuim die geschikt is voor mensen met een latex allergie. Heeft u hierover vragen? Onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Bel 073-5470153, stuur een mail of chat met ons. Liever proefliggen? Kom dan naar een Boonman bedden winkel.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras kern: 5 comfortzones DPPS pocketveren, 14cm hoog / 2cm 3D breisel
  Matras afdeklaag: Vita Talalay Origins® Latex
  Aantal comfortzones: 5 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja, standaard
  Tijk wasbaar: Breeze tijk wasbaar 60 graden / Nature tijk chemisch reinigen
  Anti-allergisch: Ja, standaard
  Hoogte: Hoogte 24cm
  Omruilgarantie: 90 dagen na levering eerste ruiling kosteloos
  Levertijd: 6 weken
  Matrasafmeting
  Bij het kiezen van een nieuw matras is het belangrijk dat het matras 20-30cm langer is dan uw eigen lengte. Zo sluiten de zones uit het matras het beste aan op uw lichaam. Auping matrassen zijn beschikbaar in de lengtes 190, 200 en 220cm. 

  De meest gekozen breedtes voor Auping matrassen:
  Eenpersoons: 80x200 & 90x200 cm
  Tweepersoons: 160x200 & 180x200 cm
  Twijfelaar: 120x200 & 140x200 cm

  Een Vivo matras functioneert het meest optimaal op een Auping spiraal. Hierbij maakt het niet uit of het een vlakke of een elektrische verstelbare 
  Auping bodem is, beide zijn geschikt voor het Vivo matras.

  Daarnaast kunt u indien gewenst een Vivo matras ook op een boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een spiraalbodem gebruikt. Daarnaast zal een 
  Auping boxspring vaak een hogere instap bieden waardoor het eventueel ook geschikt zou zijn als een Auping senioren bed.
  Het Auping Vivo matras is een border matras, dit betekent dat het matras rechte hoeken heeft. Hierdoor ontstaat er een zo klein mogelijke naad tussen twee matrassen in. Het matras heeft 5 verschillende comfortzones die opgebouwd zijn van het hoofd naar het voeteneinde van het Vivo matras. Daarnaast heeft het Vivo matras ook een duidelijk aangegeven zichtbare schouderzone. Deze is in de tijk aangegeven. Hierdoor kunt u het matras ook niet van hoofd naar voeteneinde draaien. Door dat het matras van de vilten bodem tot de luxe afritsbare tijk is opgebouwd mag u ook het matras niet keren. U hoeft nooit meer met een zwaar matras te slepen.

  Door de schouderzone in het matras past het matras zich gemakkelijk aan wanneer u op uw zij ligt. Uw schouder kan beter het matras in maar wordt toch stevig ondersteund. Dit komt door de visco afdekking en geneste pocketvering. Hierdoor zult u minder last van drukpunten op uw schouders krijgen. Daarnaast heeft het Vivo matras van Auping ook een extra heupzone. Hierbij zijn ook de pocketvering genest geplaatst.

  Voor de afwerking heeft u keuze uit 2 verschillende tijken. U kunt kiezen voor de wasbare Breeze tijk met een tencel doorgestikt. De tencel zorgt ervoor dat de vocht snel wordt opgenomen en u nooit meer klam wakker wordt. Wanneer u niet op het matras ligt geeft de tencel het vocht weer snel af aan de omgeving waardoor u altijd in een fris en hygiënisch bed slaapt. U kunt ook nog kiezen voor de Nature tijk. Deze tijk is doorgestikt van wol, wildzijde en katoen. Hierdoor is het een tijk met een hoog percentage natuurlijke producten. Dit bevordert ook het vochttransport en is sterk warmte regulerend. Het is alleen niet mogelijk om deze tijk zelf te wassen en alleen chemisch te reinigen.
  Onderhoud
  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem. Alle Auping matrassen en spiraalbodems lenen zich uitstekend voor het gebruik in een compleet Auping bed. Dat kan zijn in één van de tijdloze Auping ledikanten of op een Auping boxspring.

  Alle matrassen van Auping zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien in bed wordt vergemakkelijkt.

  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede 
  molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.

  Garantie


  Op de Auping matrassen zit een garantieperiode van 5 jaar. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplekvorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar. Het hoogteverschil wordt gemeten door het plaatsen van een lange rechte lat of waterpas over het matras. Deze lat dient bijvoorbeeld vanaf de linkerbovenhoek naar de rechteronderhoek geplaatst te worden. Hierbij is het van belang dat het matras op een vlakke ondergrond geplaatst word. In het midden van het matras zou u nu de ligplek vorming kunnen meten.

  Omruilgarantie
  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u eenmalig kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen. Met afritsbare tijk alleen de kern. Deze kernen of complete matrassen worden door Auping afgebroken en compleet gerecycled. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.

  Vraag en antwoord

  Mag ik mijn Auping Vivo matras op een boxspring gebruiken?

  Natuurlijk kunt u een Auping Vivo matras op een boxspring gebruiken. Een Auping matras functioneert het beste op een ondergrond met een gelijkmatige drukverdeling. Hierdoor kunt u het beste uw matras op een boxspring of op een Auping spiraalbodem gebruiken.

  Is de tijk van een Auping Vivo matras wasbaar?

  Wanneer u voor een Breeze tijk kiest kunt u de tijk thuis zelf op 60 graden wassen. Mocht u een Nature tijk op uw Vivo matras hebben dan kunt u deze niet zelf thuis wassen maar kunt u deze wel chemisch laten reinigen. De tijk is standaard afritsbaar.
  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95

  Auping Dekbed Dew - Summer
  Auping Dekbed Dew- SummerHet Auping Dew enkel dekbed is gevuld met gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelvlies (GRS gecertificeerd). Dit Auping Dew zomerdekbed is ideaal voor de warme nachten of mensen die het snel warm hebben.

  Vanaf € 99,00

  Auping kussen Cloud
  Auping Kussen CloudLet op; hoofdkussens hebben tijdelijk een langere levertijd!Het Auping Cloud hoofdkussen is vervaardigd van 100% natuurlatex. Het Auping Cloud kussen is vormvast en biedt een constante ondersteuning aan uw nek en hoofd. Door de halfronde uitsparing houdt het kussen rekening met de natuurlijke vormen van uw lichaam. Uw schouder hoeft niet meer in het Auping kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Tevens zijn deze Auping Cloud kussens door het formaat uitermate geschikt voormatrassen met een schouderzone.

  Vanaf € 149,00

  Nolte swift Draaideurkast - 3 deurs Poolwit met sp
  Nolte 3-deurs witte kledingkast met spiegel heeft een indeling van 1 groot gedeelte met een hanggedeelte en een brede legplank. De smalle zijde heeft ook een hang en legplank. Deze is eventueel uit te breiden met extra legplanken. Nolte kasten kunt u eenvoudig samenstellen doormiddel van extra legplanken of hanggedeeltes.Boonman bedden heeft een standaard ‘kant en klaar’ collectie beschikbaar. Deze collectie is uit te breiden met de keuze uit extra legplanken, een extra binnenlade of hanggedeelte. Kledingkasten van Nolte zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen.Wilt u graag weten wat de opties zijn om de kast uit te breiden? Bezoek dan één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.Let op! voor de montage van een kledingkast rekenen wij € 125,00 montage kosten.

  Vanaf € 496,00