Avek

Avek Boxspring Simmer Basic

You must have JS enabled!
Product informatie

 

Avek Simmer Basic Boxspring

Fris ontwaken doet u op een Avek Simmer boxspring. De boxspring is voorzien van een dwarsgespannen spiraalbodem die een perfecte ondersteuning geeft aan de pocketveren die hierop zijn geplaatst. Dit zorgt voor een zeer goede ventilatie. Het hoofdbord van de boxspring Basic is strak en ongenopt. 

 

Verstelbaarheid:Vlak of elektrisch verstelbaar. Elektrisch verstelbaar rugdeel + voetdeel met knieknik (draadloze afstandbediening) 
Boxspring:5 zone vering, 6-slags vering, thermisch gehard
Matras:

Standaard - tot 60 kg

Stevig - 65 kg tot 80 kg

Extra stevig - vanaf 75 kg en buikslapers

 

Kern: pocketvering, 7 comfortzones, 6-slags, thermisch gehard

Comfortlaag: 2,5 cm Optifoam HR

Stoffering: afritsbaar                     

Topper: 

Kiest u voor een elektrisch verstelbare Avek Simmer boxspring dan bestaat er de mogelijkheid om voor een topper met split-inkeping te kiezen. Deze split-inkeping zorgt ervoor dat beide boxsprings afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn.  

OptiFoam HR50

- Kern: HR-schuim

- Dikte: ca. 12 cm

- Tijk: winterzijde + zomerzijde, afritsbaar en chemisch reinigbaar 
 

Climalatex

- Kern: geperforeerde latex

- Dikte: ca. 12 cm

- Tijk: winterzijde + zomerzijde, afritsbaar en chemisch reinigbaar 
 

Talalay naturel 

- Kern: Talalay natuurlatex

- Dikte: ca. 12 cm

- Tijk: winterzijde + zomerzijde, afritsbaar en chemisch reinigbaar

Stof/Kleur:Keuze uit diverse stoffen
Hoofdbord:

Avek Simmer Basic

- Hoog: 110 of 125 cm

- Dik: 12 cm

- Oversteek: 10 cm aan beide zijden

- Genopt: nee 

Poten: RVS rond 12 cm of hoekpoot hout schuin 12 cm (alu of wengé)
Leeslampje:Set van 2 leeslampjes.
In/uitstapverlichting:Met bewegingssensoren. De verlichting zal enkele seconden blijven branden om vervolgens vanzelf weer uit te gaan (set van 2)
Hockers:40bx40dx60h
Let op!Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan! 

 

 

 

 

Avek kwaliteitsbedden uit Nederland

Sinds 1927 is het merk Avek actief in de beddenbranche. Sindsdien produceren zij bedden en matrassen van hoogstaande kwaliteit. Vanuit het noordelijk gelegen Surhuisterveen produceert Avek nagenoeg als in eigen beheer. Zo bezit Avek over een eigen schuimerij. Hier worden alle schuimen geproduceerd naar eigen inzicht waardoor zij topkwaliteit kunnen garanderen. Met modellen als de Ninety, 1927, Simmer en Noflik heeft Avek voor iedereen een boxspring qua uitstraling en portemonnee.

Met jarenlange ervaring en kennis produceert Avek betrouwbare boxsprings van topniveau!

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek Boxspring Simmer Basic wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek Boxspring Simmer Basic stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek Boxspring Simmer Basic in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »