Avek

Avek Inzetboxspring

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Inzetboxspring

U wilt de mooie uitstraling van een ledikant, maar het heerlijke ligcomfort van een boxspring? Dat kan, plaats deze Avek inzetboxspring in uw ledikant en kies daar een passend matras/topmatras bij.

Verstelbaarheid:Vlak of elektrisch verstelbaar. Elektrisch verstelbaar rugdeel + voetdeel met knieknik (draadloze afstandbediening) 
Boxspring:

5 zone vering, 6-slags vering, thermisch gehard

 

 

 

Vaste uitvoering hoogte 13,5 cm exclusief poten (8,12,14cm hoog)

Elektrische uitvoering hoogte 19,5 cm exclusief poten (8,12,14cm hoog)

Stof naar keuze.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek Inzetboxspring wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek Inzetboxspring stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek Inzetboxspring in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »