Avek matras Ninety

Vanaf € 790,00 € 592,50

Stel dit product zelf samen

  Avek matras Ninety

  ‘’ Een luxe pocketveringmatras.’’


  Avek bestaat ruim 90 jaar. En om dit te vieren hebben ze speciaal voor jou Matras Ninety ontwikkeld. De Ninety is een luxe Avek matras, met liefde en zorg door onze vakmensen in Friesland gemaakt. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone latex’ afdeklaag als in de pocketveringkern.

  Specificaties

  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in standaard, stevig en extra stevige uitvoering.
  Matras afdeklaag: 5 cm ‘Innerzone’ latex toplaag. Voorzien van comfortzones. - Zeer comfortabel en sterk ventilerend.
  Comfortzones: Ja 7 zones waaronder schouder en heupzone.
  Wasbare tijk: Ja chemisch te reinigen.
  Keerbaar matras: Nee niet meer nodig.
  Geschikt voor diverse bedbodems.: Ja.
  Matrashoogte: Ca. 23 cm.
  Tijkvulling: Fiber-fill, anti allergeen.
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, kosten € 85,- per ligplek.
  Levertijd: 5 - 6 weken.
  Advies
  Op een Ninety Matras slaap je heerlijk comfortabel. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone latex’ afdeklaag als in de pocketveringkern. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat je lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt, en je schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in de matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren waardoor je heerlijk ligt en sneller in slaap valt.


  Onderhoud
  Een Avek matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Avek matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Avek boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Avek zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.

  Omruilgarantie
  Bij Avek zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden en matrassen. Daarom krijgt u op veerbreuk zelfs 25 jaar garantie.
  Ook is het mogelijk om na 2 maanden vanaf levering de hardheid van uw matras te wisselen.
  De omruilgarantie is alleen maar geldig voor een andere hardheid in hetzelfde type matras, en zal plaats vinden door middel van een kernwisseling. De kosten zijn hiervoor € 85,- per ligplek.

  Sale!
  Beddinghouse Herbarium - Multi Dekbedovertrek
  Beddinghouse Herbarium Multi - DekbedovertrekBij Boonman Bedden vindt u de beste merk dekbedovertrekken tegen de scherpste prijzen! Met merken als Auping, Kardol en Verstraten, Beddinghouse, Bluebellgray, Oilily, Ambiante, Heckett and Lane en Ariadne at Home bieden wij u een ruime collectie topkwaliteit overtrekken. Onze collectie wisselt snel, dus houd onze website in de gaten! Klik hier voor onze volledige collectie.

  Vanaf € 119,95 € 79,00