Avek

Avek matras Ninety

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Ninety Pocketveringmatras

 

Avek bestaat 90 jaar. En om dit te vieren hebben we speciaal voor jou Matras Ninety ontwikkeld. De Ninety is een luxe Avek matras, met liefde en zorg door onze vakmensen gemaakt. Ninety biedt je een aantal belangrijke productvoordelen. Bovendien krijg je nu maar liefst 50% jubileumkorting op de tweede matras.

Heerlijk slapen op Ninety

 

Op een Ninety Matras slaap je heerlijk comfortabel. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone latex’ afdeklaag als in de pocketveringkern. Zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat je lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt. En je schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in de matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren waardoor je heerlijk ligt en sneller in slaap valt.

Duurzame kwaliteit.

 

Matras Ninety is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct, gemaakt in onze fabriek in Surhuisterveen (Frl.). Het matras heeft een kern van thermisch geharde 6-slags pocketveren, waardoor de matras een lange levensduur heeft en lang zijn veerkracht behoudt. Voor de Ninety matrassen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

Daarom een Ninety matras.

 

– Luxe afritsbare en reinigbare tijk, 100% anti-allergeen
– Toplaag van 5cm ‘Innerzone latex, voorzien van comfortzones, zeer comfortabel en sterk ventilerend
– Leverbaar in een standaard, stevige en extra stevige uitvoering
– Royale matrashoogte van 23 cm
– Deze matras is 1-zijdig beslaapbaar, en hoeft dus niet gekeerd te worden

Kern: 6-slag pocketvering 
Bandstaal:   Nee
Afdeklaag:Innerzone latex 5cm, aan de bovenzijde
Comfortzones:7 zones
Stevigheid:

Standaard - tot 75 kg

Stevig - 70 tot 85 kg 
 
Extra Stevig - 
 boven 80 kg en buikslapers

Tijk:

Afneembaar en chemisch te reinigen

Vulling:Fiber-fill, anti allergeen
Bijzonderheden:

- de matras is niet keerbaar 

- de matras is geschikt voor iedere bedbodem

Hoogte:23 cm
Levertijd:15 - 30 werkdagen

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek matras Ninety wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek matras Ninety stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek matras Ninety in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »