Avek

Avek matras nr. 88Nu 25% korting!
Online collectie

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Nummer 88 Matras

Dit matras is voorzien van 7 comfortzones. Deze zones zorgen ervoor dat uw lichaam op precies de juiste plaatsen ondersteund wordt. De Avek Nr. 88 matras is comfortabel en uitstekend ventilerend. De pocketveren van de Avek Nr. 88 zijn thermisch gehard, zodat de matras een lange levensduur heeft en lang zijn verkracht behoudt. De matrashoes van de Avek Nr. 88 is afritsbaar, en heeft 4 handgrepen. 

 

Kern: 6-slag pocketvering, thermisch geharde veren
Afdeklaag:OptiFoam HR koudschuim (veerkrachtig en goed ventilerend)
Comfortzones:7 zones
Stevigheid:

Standaard - tot +/- 75 kg

Stevig - vanaf +/- 70 kg

Extra stevig - Vanaf 80 kg en buikslapers 

Tijk:

Afneembaar en chemisch te reinigen (anti-allergisch)

Hoogte:22 cm
Bijzonderheden:

De matras is geschikt voor iedere bedbodem

Levertijd: 20 - 30 werkdagen

 


Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek matras nr. 88 wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek matras nr. 88 stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek matras nr. 88 in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »