Avek matras Ouro Type 800

Vanaf € 1.395,00

Stel dit product zelf samen

  Avek matras Ouro type 800

  ‘’ Slapen op topniveau.’’


  Als alleen het allerbeste goed genoeg is, kies dan voor de Avek Ouro. Deze matras biedt het maximale aan een goed slaapcomfort. Met de allerbeste pocketkern (515 veren per m²) met daarboven op een comfortabele laag Talalay latex slaap je op topniveau. Deze Talalay Natural is een 100% natuurlijke latex. De hoogwaardige materialen staan garant voor een lange levensduur.

  Specificaties

  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in standaard, stevig en extra stevige uitvoering.
  Matras afdeklaag: 4 cm ‘Talalay’ latex toplaag. Voorzien van comfortzones. - Zeer comfortabel en sterk ventilerend.
  Comfortzones: Ja, 7 zones waaronder schouder en heupzone.
  Wasbare tijk: Ja, chemisch te reinigen.
  Keerbaar matras: Nee niet meer noodzakelijk.
  Geschikt voor diverse bedbodems: Ja, advies voor boxspring en spiraalbodems.
  Matrashoogte: Ca. 25 cm.
  Tijkvulling: Zuiver scheerwol met zijde.
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, kosten €85,- per ligplek.
  Levertijd: 5- 7 weken.
  Advies
  Op een Ouro Matras slaap je heerlijk comfortabel. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Talalay’afdeklaag als in de pocketveringkern. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat je lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt, en je schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in de matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren waardoor je heerlijk ligt en sneller in slaap valt.
  Matras Ouro is verkrijgbaar met verschillende Talalay afdeklagen. Talalay is een unieke latexsoort met een zeer open celstructuur, voor een optimale vochtregulering.
  Type 700 is voorzien van een royale laag Talalay Classic, terwijl bij type 800 Talalay Natural toegepast wordt. Dit is een 100% natuurlijk latex, die we ook als extra dikke afdekking terugvinden in type 900. Het materiaal is zeer elastisch en zorgt voor een perfecte ondersteuning.

  Onderhoud
  Een Avek matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Avek matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Avek boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Avek zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.

  Omruilgarantie
  Bij Avek zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden en matrassen. Daarom krijgt u op veerbreuk zelfs 25 jaar garantie.
  Ook is het mogelijk om na 2 maanden vanaf levering de hardheid van uw matras te wisselen.
  De omruilgarantie is alleen maar geldig voor een andere hardheid in hetzelfde type matras, en zal plaats vinden door middel van een kernwisseling. De kosten zijn hiervoor € 85,- per ligplek..