Avek matras Stiel

Vanaf € 750,00

Stel dit product zelf samen

  Avek matras Stiel, een comfortabel matras.

  Geeft u de voorkeur aan een wat soepeler matras? Dan is het Avek stiel matras een goede keuze. Optimale ondersteuning dankzij de pocketkern met 5 ergonomische comfortzones.
  De hoogwaardige pocketveren zorgen voor een goede luchtcirculatie, en het bandstaal rondom de kern geeft extra stabiliteit. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. De hoogwaardige materialen staan garant voor een lange levensduur en een gezonde nachtrust.

  Specificaties

  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in standaard, stevig en extra stevige uitvoering.
  Matras afdeklaag: Hybrifoam. Voorzien van comfortzones. - Zeer comfortabel en sterk ventilerend.
  Comfortzones: Ja 5 zones waaronder schouder en heupzone.
  Wasbare tijk: Ja, chemisch te reinigen.
  Geschikt voor alle bedbodems: Ja, advies voor boxspring en spiraalbodems.
  Matrashoogte: Ca. 21 cm.
  Tijkvulling: Fiber- fill, anti allergeen.
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, kosten €85,- per ligplek.
  Keerbaar matras: Nee niet meer noodzakelijk.
  Levertijd: 5 - 7 weken.
  Avek matras Stiel
  De kracht van het Avek Stiel matras is de 5 ergonomische comfortzones. De pocketvering is zo opgebouwd dat elke veer afzonderlijk is verpakt in een zakje (pocket). Hierdoor kunnen ze afzonderlijk van elkaar bewegen en bieden ze een goede veerkracht. De sterk ventilerende materialen in het Stiel matras zorgen voor een optimaal bedklimaat en een goede luchtcirculatie. 
  Onderhoud
  Een Avek matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras dat ze niet meer gedraaid hoeven te worden. Alle Avek matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Avek boxspring combinatie.

  Alle matrassen
   van Avek zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.

  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed
   het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.

  Omruilgarantie

  Bij Avek zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden en matrassen. Daarom krijgt u op veerbreuk zelfs 25 jaar garantie. Ook is het mogelijk om na 2 maanden vanaf levering de hardheid van uw matras te wisselen.
  De omruilgarantie is alleen maar geldig voor een andere hardheid in hetzelfde type matras en zal plaats vinden door middel van een kernwisseling. De kosten zijn hiervoor € 85,- per ligplek.

  Bijbehorende producten

  Beddinghouse Molton Multifit
  Beddinghouse Molton MultifitBeddinghouse Multifit moltons zijn zacht geruwd en hebben een beschermende en zeer vocht absorberende werking. Prijs kwaliteit gezien een zeer voordelige molton. De molton is rondom voorzien van elastiek, waardoor het netjes aansluit om het matras en ook tijdens het slapen goed blijft zitten. De molton is geschikt voor matrassen tot 28 cm hoog. Beddinghouse Multifit moltons zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.Materiaal:   80% katoen en 20% polyesterAfmetingen:in alle maten leverbaarLevertijd:         1-20 werkdagen 

  Vanaf € 22,95