Avek Nofllik Topper Pocket

Vanaf € 840,00

Stel dit product zelf samen

  Avek Topper Pocketvering


  Het Avek topmatras Pocketvering geeft nog wat extra ondersteuning aan uw lichaam. 

  Deze pocketveren met een geperforeerde latex afdeklaag voelt nog wat comfortabeler, ventileert nog beter en sluit nog nauwkeuriger aan om uw lichaam. Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie.

  De Avek Topper Pocket is leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring/bed.


  Specificaties

  Hardheid: Medium
  Materiaal Kern: Pocketvering met geperforeerde latex afdeklaag.
  Materiaal Tijk: Zuiver scheerwol, zijde en fiberfill.
  Wasbare Tijk: Afritsbaar en chemisch te reinigen.
  Hoogte: 12 cm.
  Levertijd: 3 à 4 weken.
  Advies

  Topmatras Avek Pocket


  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een Avek Pocket topper.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de Avek Pocket topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Avek topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.

  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw Avek topper Pocket verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de Avek topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw Avek Pocket topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je Avek Pocket topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen Bella Donna Piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna Piccola topper hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm en zijn rondom voorzien van een een ruime instopstrook. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 62,00