Avek

Avek nr. 88 matras Showroommodel

Afhaalprijs

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Showroommodel Avek nr. 88 matras

Het Avek nr. 88 matras is goed ventilerend met een mooie afdeklaag van hoogwaardig HR schuim. Het betreft een pocketvering matras die zich volledig aanpast aan uw lichaam. Hoogwaardige kwaliteit voor momenteel een zeer scherpe prijs in onze Oullet, super voordelig dus.


Merk: 

Avek

Type:   

nr. 88 matras

Afdeklaag:

Optifoam HR schuim

Comfortzones:

7-zone pocketvering

Hardheden:

Extra Stevig

Pocketveren266 veren per m2

Hoogte:

22 cm

Levertijd:

Afhaalprijs!

 

Te bezichtigen in onze winkel Schijndel

 

 

 


 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek nr. 88 matras Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek nr. 88 matras Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Avek nr. 88 matras Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »