Avek

Avek Ouro Matras 900 Showroommodel

Showroommodel

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Ouro Type 900 matras

Het 25 cm hoge matras van Avek is kwalitatief zeer hoogwaardig en met zijn 6cm talalay latex zeer comfortabel. Erg luxe matras en prijstechnisch nu zeer aantrekkelijk in onze Outlet te Schijndel.

 

Merk:Avek

Hardheid: 

Standaard | Stevig | Extra stevig

Afdeklaag:

Talalay latex

Comfortzones:

7 zone
Bandstaal 

Rondom de kern, aan alle zijde

Tijk:

Bordertijk, afneembaar en reinigbaar

Hoogte:

25 cm

Levertijd:

circa 2 weken

 

Te bezichtigen in onze winkel Schijndel

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek Ouro Matras 900 Showroommodel wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek Ouro Matras 900 Showroommodel stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Avek Ouro Matras 900 Showroommodel in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »