Auping

Auping Potenset 149 (140 t/m 200 cm)

Onze Auping collectie is verkrijgbaar in de winkels Best, Oss, Schijndel, Tilburg en Valkenswaard.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Auping Potenset 149

Een set bestaat uit twee onderzetpoten. Op deze potenset passen twee spiraalbodems. Zowel vlakke als verstelbare spiraalbodems kunnen op deze potenset geplaatst worden. De potenset is geschikt voor twee spiraalbodems met een breedte van 70, 80 en 90 cm breed. 

 

Merk:Auping
Type:149 onderzetpoten 
Kleur: carbon black
Breedte:instelbaar van 140 tot 200 cm 
Hoogte:instelbaar van 25,5 tot 32 cm. Tel hierbij de dikte van uw spiraalbodem + de dikte van uw matras en u krijgt de uiteindelijke lighoogte
Levertijd:                                          1 tot 2 werkdagen

 


Auping staat voor kwaliteit

1890 is het jaar waarin de eerste Auping spiraalbodem werd vervaardigd. Tot op de dag van vandaag is de Auping spiraalbodem de best ventilerende bedbodem op de markt. Ook op het gebied van levensduur wint deze bedbodem het van de concurrentie. De meest luxe spiraalbodem is te verstellen aan het hoofdeinde, rugdeel en voetendeel. Uiteraard zijn er ook uitvoeringen die in minder mate verstelt kunnen worden. Standaard zijn alle elektrisch verstelbare spiraalbodems voorzien van een draadloze afstandbediening om het gebruikersgemak te vergroten. Klik hier om alle Auping spiraalbodems te bekijken.

Heeft u een ledikant wat kraakt en/of piept omdat er spiraalbodems rusten op de bedzijden van uw ledikant dan is deze potenset de oplossing! Zoekt u een manier om uw spiraalbodems op een aangename hoogte te brengen in uw huidige ledikant ook dan kiest u voor deze potenset. 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Auping Potenset 149 (140 t/m 200 cm) wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Auping Potenset 149 (140 t/m 200 cm) stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Auping Potenset 149 (140 t/m 200 cm) in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »