Castella Orion Zomer Dekbed Dons

Vanaf € 349,00

Stel dit product zelf samen
  De Castella Orion Zomer behoort tot één van de lichtste en meest comfortabele zomerdekbedden die er verkrijgbaar zijn. De fijne mako batist tijk zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel en zacht aanvoelt. In combinatie met de 100% Mazurische ganzendons is het dekbed uiterst licht. Daarnaast is ganzendons niet alleen warm in de winter maar tevens vochtregulerend en ventilerend in de zomer. Dit maakt de Castella Orion dan ook tot een zeer aangenaam en comfortabel zomerdekbed.

  De kwaliteit van de Castella Orion Zomer is gewaarborgd. Het Downafresh® hygiëne label gegarandeerd namelijk dat het dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Orion Zomer voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u er van dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dicht geweven is.

  De warmteklasse 4 geeft aan dat de Orion Zomer een licht, luchtig dekbed is, ideaal voor de zomer. Heeft u een warme slaapkamer of heeft u het zelf snel warm? Dan biedt dit zomerdekbed ook in het voor- en najaar genoeg warmte.

  De Castella Orion Zomer is wasbaar op 60 °C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed er op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van jouw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

  Specificaties

  Vulling: 100% Mazurische ganzendons
  Tijk (hoes): Fijne mako batist 100% katoen
  Warmteklasse: 4 - licht, luchtig dekbed, ideaal voor de zomer
  Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C
  Garantie: 3 jaar (5 jaar na registratie)