Black Friday
25% korting

Tempur Relax Bed

Vanaf € 1.648,00 € 1.236,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Relax Bed


  Creëer zelf uw Tempur relax droombed door te combineren met een hoofdbord of maak uw bed af met een stijlvolle potenset.

  Bij het Tempur relax bed kunt u kiezen uit 4 stijlen hoofdborden een bedkader met een vlak of elektrisch verstelbare bedbodem. De keuze uit 14 kleurenopties in stof, lederlook of een combinatie stof/lederlook, 7 verschillende potensets of de standaard optisch zwevende poten en het complete 
  Tempur matrassenassortiment, welke naar wens kan worden gekozen.

  Uw goede nachtrust stelt u zelf samen.

  Het Tempur bed maakt gebruik van een 
  Tempur schotelbodem. Deze schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De schotelbodems zijn zowel in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoeringen. Ze kunnen in iedere TEMPUR® bedombouw geplaatst worden.

  Slaap beter, langer en dieper met Tempur.

  Tempur materiaal is traagschuim, maar geen ander traagschuim is zoals 
  Tempur materiaal. De formule van Tempur traagschuim is altijd geheim gebleven. Sinds Tempur voor het eerst traagschuim matrassen en kussens creëerden in 1991, is TEMPUR®-materiaal de kern van al Tempur producten. TEMPUR®-materiaal is visco-elastisch, wat betekent dat het zowel vloeibaar als veerachtig is.

  Specificaties

  Hoofdborden: keuze uit 4 stijlen hoofdborden
  Verstelbaar: zowel vlak als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar
  Stof: 14 kleurenopties in stof, lederlook of een combinatie stof/lederlook
  Potenset: 7 verschillende potensets

  Bijbehorende producten

  Sale!
  Tempur Kussen Ombracio
  Tempur Hoofdkussen Ombracio Het Tempur Ombracio hoofdkussen is speciaal ontworpen voor buikslapers. Het unieke onvervalste ontwerp van Tempur heeft speciale inkepingen aan de zijkant zodat u het Ombracio kussen gemakkelijk tegen u aan kunt drukken. Dit geeft u tijdens de slaap een meest comfortabele houding. Door de speciale vormgeving van het kussen helpt het u, uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt. Het kan enige verlichting bieden bij ademhalingsproblemen en snurken.Toch is dit Tempur kussen ook zeer geschikt voor andere slaaphoudingen. Doordat het Ombracio kussen twee verschillende hoogtes heeft past het bijna bij iedereen.

  Vanaf € 179,00 € 134,25

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95

  Sale!
  Tempur Matras Sensation Elite
  Tempur Sensation Elite Matras Een fantastisch tempur matras! Matras Sensation Elite is benoemd door de Nederlandse en Belgische consument tot ‘Gekozen product van het jaar 2021’!Tempur matras sensation Elite ondersteund met een medium gevoel. Met de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden, uitzonderlijke ondersteuning en drukverlaging. Een laag van dynamic support technologie biedt een lichte ondersteuning zodat u gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van uw lichaam.Ervaar druk verlagende ondersteuning, zonder drukpunten, waardoor u meer bewegingsgemak heeft. Elk Sensation elite 25 matras is voorzien van een unieke constructie die gebaseerd is op twee soorten Tempur materiaal. Tempur Dynamic Support-materiaal voor bewegingsgemak en extra stevigheid; en Tempur materiaal voor flexibiliteit en comfort in de laag die zich het dichtst bij uw lichaam bevindt.Tempur matrassen worden vervaardigd volgens een geheime formule en is ontwikkeld door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Dit materiaal biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft. Door de visco-elastische cellen die zich actief vormen en aanpassen aan uw lichaam ervaart u ultiem comfort en heeft u een geweldige nachtrust.Tempur matrassen zijn voorzien van een afrits en wasbare hoes. 

  Vanaf € 1.749,00 € 1.311,75