Caresse

Caresse Boxspring 9550 vlak

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Caresse Boxspring 9550 vlak (niet verstelbaar)Met een Caresse boxspring 9550 kunt u heerlijk genieten van een eerlijk comfort en stijlvol desing. De boxspring is uitgevoerd met luxe gestoffeerd hoofdbord, verdeeld in banen, afgewerkt met een kader en voorzien van een bies in modieuze kleuren en stoffen welke naar eigen smaak en keuze te kiezen zijn. Altijd voorzien van oog voor detail gemaakt met vakmanschap.  De boxspring 9550  is een vlakke uitvoering, pocketveren matrassen met zeven comfortzones, inclusief hoogwaardige Gel Foam topper (anti-allergisch topmatras).

 

 

Boxspring:

2 vlakke boxsprings voorzien van robuust massief houten en stalen frame.

Matras:

2 micro-pocketveer matrassen  

Kern:

1.000 7-slags veren met 7 comfort zones, afgedekt met HR-65 koudschuim

Stevigheid:

standaard of extra

Tijk:

afneembare hoezen

Topper:

Hoogwaardige gel foam topper (anti-allergisch)

Hoofdbord:

Kwalitatief hoogwaardig hoofdbord, verdeeld in banen, afgewerkt met kader, voorzien van een bies
breed  
: bedmaat + 30 cm
hoog    : 125 cm
dik       : 13 cm

Let op!

Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken  van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan! 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Caresse Boxspring 9550 vlak wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Caresse Boxspring 9550 vlak stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Caresse Boxspring 9550 vlak in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »