Caresse Topper - Gel Foam 9cm - 755

Vanaf € 309,00

Stel dit product zelf samen

   

  Caresse Gel Foam Topper 9 cm

   

  De Caresse Gel Foam topper voldoet aan de wensen voor optimaal ligcomfort en ventilatie. De topper heeft ademend materiaal binnenin en dit loopt door tot de zijkant voor extra warmteregulatie.  Deze topper met een kern van anti-allergisch Gel Foam en luchtdoorlatend Koudschuim, combineert veerkracht met goede ventilatie en vochtregulatie.  

  Voor een deel is Gel Foam ook anti-bacterieel. Een hygiënisch en aangenaam slaapklimaat gegarandeerd.

  Leverbaar in diverse maten, eventueel met split voor een elektrisch verstelbaar bed/boxspring.

  Specificaties

  Hardheid: Medium
  Materiaal Kern: Gel Foam, Koudschuim.
  Materiaal Tijk: Anti-allergeen.
  Wasbare Tijk: Afritsbaar en te wassen tot 60 graden.
  Hoogte: 9 cm.
  Levertijd: 1 - 2 weken.
  Advies

  Topmatras

  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt, en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Caresse topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.

  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.
  Formesse Topper Molton Wit
  Formesse Toppermolton WitGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Toppermolton Wit zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Toppermolton Wit geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuurcompenserend. De Formesse Toppermolton Wit is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 katoen + 18% polyesterAfmetingen:in alle maten leverbaarLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 49,50