Cassenz Monte Carlo Kussen

Vanaf € 169,00


 

Stel dit product zelf samen

  Cassenz Monte Carlo kussen


  Het Cassenz Monte Carlo hoofdkussen is vervaardigd van latex en dons. Het latex gedeelte is vormvast waardoor het uw hoofd de hele nacht een constante ondersteuning geeft. De bovenzijde is hoogwaardig afgewerkt met 90% dons. Dit geeft een zachte “touch” waardoor je comfortabel slaapt. Het kussen is vormvast en biedt een constante ondersteuning aan uw nek en hoofd.
   Door de halfronde uitsparing houdt het kussen rekening met de natuurlijke vormen van uw lichaam. Uw schouder hoeft niet meer in het kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen.
  Tevens zijn deze kussens door het formaat uitermate geschikt voor matrassen met een schouderzone.

  Specificaties

  Hardheid: Soft en medium.
  Hoogte: 9 cm.
  Geschikt voor: Buik en zijslapers.
  Afmeting: 60 cm breed, 40 cm lang.
  Materiaal: 100% latex en dons.
  Tijk: 100% mako katoen.
  Vormvast: Ja stabiele vorm dus blijft de hele nacht op zijn plek.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Overige specificaties

  Wasbaar

  De tijk van het Cassenz Monaco hoofdkussen kan gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine op 60 graden. Deze kan dezelfde dag weer worden gebruikt omdat het materiaal snel droog is

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Tip!
  Silvana Royale Paars Dekbed
  Product informatie De Silvana Royale Colortemp® is het donzen dekbed voor als het net iets luxer en mooier mag. Het dekbed is uitermate comfortabel en gevuld met 100% hoogwaardige eendendons. De hoes van het dekbed is daarnaast gemaakt van fijne satijngeweven katoen waardoor het heerlijk soepel om je heen valt. Het Nomite® label geeft aan dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd. De Royale dekbedden zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met elk hun eigen dikte en dus warmte (het Colortemp® systeem). De Royale Paars is een medium light dekbed. Voor de meeste mensen is dit dekbed perfect voor de lente en herfst. Heb je het snel warm en is je huis goed geïsoleerd dan kun je hier ook in de winter comfortabel onder slapen. De dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor alle Royale dekbedden onderling te koppelen zijn. Op deze manier kan je zelf je eigen 4-seizoenen dekbed samenstellen. De Silvana Royale dekbedden zijn wasbaar op 60 graden Celsius. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en voorzichtig opschudden is echter voldoende om je dekbed fris en volumineus te houden.

  Vanaf € 179,95