Castella

Castella Agena Winter Dekbed

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Dekbed Castella Agena Winter

 

De Castella Avior Winter is een luxe en comfortabel dekbed dat bestaat één deel (warmteklasse 2). De naam van dit dekbed doet vermoeden dat dit dekbed enkel en alleen geschikt is voor het winterseizoen. Dit is echter niet waar! Tijdens het voor- en najaar kunt u prima uit de voeten met dit dekbed. De katoensatijn geweven tijk van de Castella Agena voelt zijdezacht aan en zorgt voor een goede vochtafvoer. 

 

Vulling:                

Gesiliconiseerde holle vezel

Tijk:

100% fijne satijn katoen

Anti-allergisch:Ja
Wasbaar: Ja, op 60 graden
Warmteklasse:

Warmteklasse 2  (geschikt voor het hele jaar)                             

Garantie:    

3 jaar garantie

Vulgewicht:

400 gram per m2

Levertijd:1 tot 10 werkdagen

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Castella Agena Winter Dekbed wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Castella Agena Winter Dekbed stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Castella Agena Winter Dekbed in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »