Castella

Castella Avior 4-seizoenen Dekbed

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Castella Avior 4-seizoenen Dekbed

 

De Castella Avior 4-seizoenen is een heerlijk soepel en zacht dekbed dat bestaat uit twee delen: één dun deel voor gebruik tijdens de zomer (warmteklasse 4) en één iets dikker deel voor gebruik tijdens het voor- en najaar (warmteklasse 3). Beide delen zijn door middel van een rits aan elkaar te koppelen tot een extra warm dekbed voor in de wintermaanden (warmteklasse 1). Hierdoor is dit dekbed perfect geschikt voor iedereen het hele jaar door!

 

Vulling:                

Gesiliconiseerde holle vezel

Tijk:

100% microvezel 

Anti-allergisch:Ja
Wasbaar: Ja, op 60 graden
Warmteklasse:

4-seizoenen (2 delen bestaande uit: klasse 3+4= klasse 1)                              

Garantie:    

3 jaar garantie

Vulgewicht:

Deel 1 warmteklasse 3 = 300 gram vulgewicht per m2

Deel 2 warmteklasse 4 = 200 gram vulgewicht per m2

Levertijd:1 tot 15 werkdagen
  
 *Het dekbed Castella Avior is uitgevoerd met een microvezel tijk. Mocht u de voorkeur geven aan een luxere katoenen tijk dan kiest u voor het dekbed Castella Agena. 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Castella Avior 4-seizoenen Dekbed wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Castella Avior 4-seizoenen Dekbed stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Castella Avior 4-seizoenen Dekbed in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »