Castella Nova Zomer Dekbed Dons

Vanaf € 259,00

Stel dit product zelf samen
  De Castella Nova Zomer is een luxe en comfortabel donzen dekbed. De fijne batist katoenen tijk zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel en zacht aanvoelt. De vulling van 100% Poolse ganzendons maakt het dekbed lekker licht. Dons is vergeleken met andere materialen zeer vochtregulerend en ventilerend en daarmee ook voor de zomer zeer geschikt. Dit maakt de Castella Nova dan ook tot een zeer aangenaam en comfortabel zomerdekbed.

  De Castella Nova voldoet aan strenge productie-eisen. Het Downafresh® hygiëne label garandeert dat het dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Nova voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u er van dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dicht geweven is.

  Dit zomerdekbed heeft warmteklasse 4. Hiermee is het een licht, luchtig dekbed, ideaal voor de zomer. Heeft u een warme slaapkamer of heeft u het zelf snel warm? Dan biedt een zomerdekbed ook in het voor- en najaar genoeg warmte.

  De Castella Nova is wasbaar op 60 °C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed er op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

  Specificaties

  Vulling: 100% Poolse ganzendons
  Tijk (hoes): Fijne batist 100% katoen
  Warmteklasse: 4 - licht, luchtig dekbed, ideaal voor de zomer
  Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C
  Garantie: 3 jaar (5 jaar na registratie)