Castella Wega Zomer Dekbed Dons

Vanaf € 179,00

Stel dit product zelf samen
  De Castella Wega Zomer is een heerlijk comfortabel zomerdekbed. De tijk bestaat uit 100% fijn katoen en is gevuld met 90% hoogwaardige Poolse ganzendons. Dit maakt het tot een zacht en soepel dekbed dat goed ventileert en het vocht reguleert tijdens de zomermaanden.

  De kwaliteit van de Castella Wega Zomer is gewaarborgd. Het Downafresh® hygiëne label gegarandeerd namelijk dat het dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Wega Zomer voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u er van dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dicht geweven is.

  Dit zomerdekbed heeft warmteklasse 4. Hiermee is het een licht, luchtig dekbed, ideaal voor de zomer. Heeft u een warme slaapkamer of heeft u het zelf snel warm? Dan biedt een zomerdekbed ook in het voor- en najaar genoeg warmte.

  De Castella Wega Zomer is wasbaar op 60 °C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

  Specificaties

  Vulling: 90% Poolse ganzendons/10% -veertjes
  Tijk (hoes): 100% fijne katoen
  Warmteklasse: 4 - licht, luchtig dekbed, ideaal voor de zomer
  Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C
  Garantie: 3 jaar (5 jaar na registratie)