Cinderella

Cinderella Bamboo Zomerdekbed

Nu extra voordelig. Perfect voor de warme dagen

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Cinderella Bamboo Zomerdekbed 

Het Cinderella Bamboo Zomerdekbed is ideaal voor de warme zomermaanden. Het dekbed is luchtdoorlatend en dus een koele aanrader. De vulling van 100% bamboe is licht van gewicht en milieuvriendelijk.

De tijk is gemaakt van percal katoen en daardoor zeer zacht. Het Bamboo Zomerdekbed kan worden uitgewassen, volg hiervoor de instructies op het waslabel.

Verkrijgbaar in de afmetingen:
- 140 x 200 cm (1-persoons)
- 140 x 220 cm (1-persoons)
- 240 x 200 cm (2-persoons)
- 240 x 220 cm (2-persoons)

De levertijd: 1 werkdag

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Cinderella Bamboo Zomerdekbed wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Cinderella Bamboo Zomerdekbed stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Cinderella Bamboo Zomerdekbed in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »