Cinderella Blues

Vanaf € 39,95


 

Stel dit product zelf samen

  Cinderella Blues hoofdkussen


  Het Cinderella Blues hoofdkussen met de unieke Ecodown synthetische vulling, geeft u het comfort van dons maar met de praktische eigenschappen van synthetisch.

  Specificaties

  Hardheid: Zacht.
  Hoogte: Ca. 5 cm.
  Geschikt voor: rug en zijslapers.
  Afmeting: 65 cm breed, 70 cm lang.
  Materiaal: 100% Ecodown vezel.
  Tijk: 100% witte luxe perkal katoen.
  Vormvast: Nee, het is een wat zachter en soepeler kussen.
  Wasbaar: Ja op maximaal 60 graden.
  Droger: Ja, het kussen mag in de droger.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Cinderella Bamboo Zomerdekbed
  Cinderella Bamboo Zomerdekbed Het Cinderella Bamboo Zomerdekbed is ideaal voor de warme zomermaanden. Het dekbed is luchtdoorlatend en dus een koele aanrader. De vulling van 100% bamboe is licht van gewicht en milieuvriendelijk.De tijk is gemaakt van percal katoen en daardoor zeer zacht. Het Bamboo Zomerdekbed kan worden uitgewassen, volg hiervoor de instructies op het waslabel.Verkrijgbaar in de afmetingen:- 140 x 200 cm (1-persoons)- 140 x 220 cm (1-persoons)- 240 x 200 cm (2-persoons)- 240 x 220 cm (2-persoons)De levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 59,00