Comfair

Comfair 3D molton

Uitverkoop! Op=OP
90x200/210/220cm & 200x200/210/220 niet meer leverbaar!

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Comfair 3D molton

 

 

Een Comfair molton is koel in de zomer en warm in de winter. 

De Comfair 3D molton gaat dat probleem tegen.

Comfair bestaat uit een aantal hermetisch aan elkaar verbonden lagen:
1. En bovenlaag die voor 70% open is. Transpiratievocht kan hierdoor makkelijk naar beneden worden afgevoerd.
2. Een tussenlaag van opstaande flexibele pooldraden. Deze dient om een afstand te creëren tussen de boven- en onderlaag en het vocht naar beneden te transporteren.
3. Een absorberende laag die het vocht verspreidt, waardoor het weer makkelijk kan verdampen.
Levertijd: 1 werkdag

 

 

 

Transpiratie is een vervelend probleem. 's-Nachts verliest een mens ongeveer 300 tot 600 cc vocht. 30 % daarvan wordt afgevoerd richting dekbed en 70% gaat naar beneden. Met als gevolg dat het hoeslaken en de daaronder liggende molton nat en klam worden. 's-Zomers kan dat extreem worden.

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Comfair 3D molton wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Comfair 3D molton stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Comfair 3D molton in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »