TTI

Compleet Oregon Waterbed

You must have JS enabled!
Product informatie

Softside Waterbed Oregon Uno  

Stretch-Top is marktleider op het gebied van waterbedden. De afwerking van deze waterbedden is perfect te noemen. Als enige waterbeddenfabrikant gebruikt Stretch-Top het zogenaamde 4-D vinyl. Dit is een superieur vinyl, waarvan de weekmakers niet kunnen uittreden. Dit zorgt ervoor dat het vinyl zelf na jaren lang gebruik soepel blijft. Daarnaast gebruikt Stretch-Top een geavanceerde lastechniek, waardoor lekkende lasnaden definitief de wereld uit zijn. Het Oregon waterbed van Stretch-Top is een onafhankelijk en vrijstaand slaapsysteem. Ook is het mogelijk om het Oregon waterbed in te bouwen in een ledikant. Bij het waterbed Oregon Uno kiest u voor één watermatras mocht u de voorkeur hebben voor 2 éénpersoons watermatrassen (vanaf 160 cm) dan kiest u voor het waterbed Oregon Dual.

Stabiliteit:

0% - Voor mensen die het prettig vinden om in waterbed weg te zakken. Het matras zal 7-8 seconde nadeinen.

60% - Instap stabilisatie. Bij deze stabilisatie zult u steun ervaren vanuit de fibers die in het matras zijn verwerkt. Het matras zal 4-5 seconden nadeinen.

80% - Voldoende ondersteuning met duidelijk gevoel van waterslapen. Het matras zal 3-4 seconden nadeinen.

100% - Meest gekozen stabilisatie. Stabiel watermatras met goede ondersteuning. Het matras zal 2-3 seconden nadeinen. 

120% - Maximale stabilisatie. Het matras zal 1-2 seconden nadeinen. 

Vinyl:

Om de drukverlagende eigenschappen van dit waterbed nog beter tot zijn recht te laten komen kan er gekozen worden voor een vinyl met mulit-zones. Als u hier voor kiest dan zal het watermatras nog beter de contouren van u lichaam kunnen volgen en een beter ondersteuning geven waar u het nodig heeft. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gladde vinyl. 

Tijk:

Standaard wordt er bij dit Oregon waterbed gekozen voor een tijk waarvan het bovenblad afritsbaar is in 2 delen. Dit heeft als grote voordeel dat de tijk in uw wasmachine gereinigd kan worden.

Comfort-Streeetch - Zeer comfortabel. Ligt mooi strak op het bed, zonder vouw of rimpel. Wasbaar op 60 graden.

Damast - Voor een steviger ligcomfort. Wasbaar op 60 graden.

Stretch - Wasbaar op 95 graden.

Lighoogte:45 - 47,5 - 50 - 52,5 - 55 cm 
Lade(n):Vanaf een 160 cm breed bed bestaat er de mogelijkheid tot laden in de sokkel van het waterbed. U kunt kiezen voor 1,2 of 3 laden. LET OP! Laden zijn alleen mogelijk bij een lighoogte van 45 en 50 cm.  

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Compleet Oregon Waterbed wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Compleet Oregon Waterbed stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Compleet Oregon Waterbed in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »