Somnox Slaaprobot

Vanaf € 499,00 € 399,00

Stel dit product zelf samen

  Somnox Slaaprobot

   

  Robots nemen steeds meer plaats in onze samenleving. Maar ook in ons bed. Deze multifunctionele Auping slaaprobot is het nieuwste op het gebied van slapen.

  U komt moeilijk in slaap?

  Dan is de Somnox slaaprobot de oplossing. 

  Sneller in slaap vallen
  Een rustige ademhaling vermindert stress en brengt het lichaam in een staat van ontspanning. Het voelen van een extern ademhalingsritme beïnvloedt onbewust je eigen tempo. Hiervan maakt de Somnox Slaaprobot op innovatieve wijze gebruik. De slaaprobot simuleert namelijk een ademhalingsritme die geschikt is om bij in slaap te vallen. Wanneer je de slaaprobot vasthoudt, synchroniseert jouw ademhaling automatisch met die van de slaaprobot. De slaaprobot helpt je zo om een meditatieve gemoedstoestand te bereiken, waardoor je sneller wegdroomt.

  Langer slapen
  Door je ademhalingsritme te synchroniseren met die van de slaaprobot, bereik je een stabiel en langzamer ademritme. Deze diepe ademhaling is een van de beste manieren om stress in het lichaam te verminderen, omdat het een boodschap naar je hersenen stuurt met het signaal om je lichaam te ontspannen. Dit resulteert in een goede en lange nachtrust.

  Uitgerust wakker worden
  Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je fris en uitgerust wakker wordt en vol energie aan de dag kunt beginnen. Met de Somnox Slaaprobot slaap je niet alleen langer, maar ook beter dankzij de diepe ademhalingstechnieken. En dat merk je elke ochtend weer.

  Testen?
  Wil je de Somnox slaaprobot eerst testen voordat je hem aankoopt? Dit is mogelijk, wij hebben een testmodel. Neem contact op met onze klantenservice voor de voorwaarden en beschikbaarheid.

  Levertijd: 1 werkdag

  Alleen verkrijgbaar in winkel Schijndel en onze Webshop