Showroommodel

Tempur Relax bed - Showroommodel

Vanaf € 6.840,00 € 4.100,00

Stel dit product zelf samen

  verkocht 


  Tempur Relax bed/ledikant - showroommodel

  180 x 210


  Het Tempur Relax bed wordt gekenmerkt door zijn stijlvolle design en strakke lijnen, uitgevoerd met het Tempur 'Check' hoofbord van 110 cm hoog.


  Bed bodem:
  De Premium Flex 500 bedbodem van Tempur is een vlakke, niet-vestelbare bedbodem met 50 individueel instelbare schotels. Deze hebben een lichte, duurzame constructie die zorgt voor optimale ondersteuning aan je Tempur matras. De Flex 500 heeft een extra veerelement bij de schouderzone, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Speciaal ontwikkeld voor extra ondersteuning voor je matras en je lichaam.

  De Premium Flex 2000 bedbodem van Tempur is een elektrische, 2-motorige bedbodem ook met 50 individueel instelbare schotels. Deze bodem is te verstellen bij de rug- en beenzone en heeft een extra veerelement bij de schouderzone, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning. De schotels zijn instelbaar op de hardheid die jij wilt. Bij deze bodem komt een standaard draadloze afstandsbediening. Speciaal ontwikkeld voor extra ondersteuning voor je matras en je lichaam.

  Specificaties

  Merk: Tempur
  Model: Relax
  Kleur: Grijs (nr. 5246)
  Afmeting: 180 x 210
  Hoofdbord: Check
  Bed bodem 1: Tempur Premium Flex 500 / vlak
  Bedbodem 2: Tempur Premium Flex 2000/ elektrisch
  Matras 1: Tempur Original Prima, 19 cm hoog
  Matras 2: Tempur Sensation Prima, 19 cm hoog
  Poten: Zwart cilindervorm