Dommelin

Dommelin Hoeslaken Jersey de Luxe

You must have JS enabled!
Product informatie

Dommelin Jersey De Luxe Hoeslaken

De hoeslakens van Dommelin zijn van uitstekende kwaliteit. Door gebruik van lycra heeft dit hoeslaken een perfecte pasvorm. Deze hoeslakens hebben een hoekhoogte van 34 cm waardoor deze prima geschikt zijn voor matrassen met een dikte van 8 tot 30 cm.   

Materiaal:    

96% Katoen, 4% lycra

Kleur:      

Diverse kleuren

Levertijd:

10-20 werkdagen          

 

 

Let op!

Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Dommelin Hoeslaken Jersey de Luxe wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Dommelin Hoeslaken Jersey de Luxe stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Dommelin Hoeslaken Jersey de Luxe in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »