Dommelin

Dommelin Topperhoeslaken Jersey de Luxe + Split

You must have JS enabled!
Product informatie

Dommelin Topperhoeslaken Jersey De Luxe + split

 

Deze molton is geschikt voor topdekmatrassen met splitinkeping. Het Dommelin Topperhoeslaken Jersey De Luxe is een stretchhoeslaken waardoor uw topdekmatras perfect passend opgemaakt kan worden. Gemaakt van 96% gekamde katoen waardoor het heerlijk zacht is. Door gebruik te maken van lycra heeft dit hoeslaken een hoge elasticiteit. 

 

Materiaal:   96% katoen, 4% lycra
Split: 80 cm 
Kleur:Diverse kleuren beschikbaar
Afmetingen:In alle maten leverbaar
Levertijd:1 tot 20 werkdagen
Let op!Vanwege de kleurinstelling van je beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan!

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Dommelin Topperhoeslaken Jersey de Luxe + Split wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Dommelin Topperhoeslaken Jersey de Luxe + Split stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Dommelin Topperhoeslaken Jersey de Luxe + Split in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »