Eastborn Sixty Excellent Matras

Vanaf € 999,00 € 749,25

Stel dit product zelf samen
  • Verkrijgbaar in onze winkels:
   Den Bosch, Eindhoven, Oss
  • Gratis levering en montage in NL & BE
  • Oude matras gratis retour
  • Omruilgarantie 60 dagen
  • Vragen over dit product? Bel 073-5470153

  Eastborn Sixty Excellent

  ‘’ Een bekroning op 60 jaar kwaliteit.’’


  Het Eastborn matras Sixty excellent is een bekroning op 60 jaar kwaliteit en innovatie. Het matras is de meest luxe van de Sixty matras serie, naast het Advanced Pocketinterieur hebben de Excellent matrassen de toevoeging van de high-low veer. Dit zorgt er voor dat bij de eerste aanraking van het matras deze lekker zacht en comfortabel aanvoelt, na dit gedeelte volgt de basis van de pocketveer deze zones zijn wat steviger en zorgt ervoor dat het lichaam gedragen en gesteund wordt. De hoogwaardige materialen staan garant voor een lange levensduur.


  Specificaties

  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in standaard en firm.
  Matras afdeklaag: Latex comfortlaag. Voorzien van comfortzones. - Zeer comfortabel en sterk ventilerend.
  Comfortzones: Ja 5 zones waaronder schouder en heupzone.
  Wasbare tijk: Nee.
  Keerbaar matras: Ja, regelmatig draaien en keren.
  Geschikt voor diverse bedbodems: Ja, advies voor boxspring en spiraalbodems.
  Matrashoogte: Ca. 24 cm.
  Tijk: Genopte matrastijk voorzijn van Fressh fibre.
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, kosten €85,- per ligplek.
  Levertijd: 5 - 6 weken.
  Advies
  Jouw lichaam wordt op een Eastborn matras optimaal ondersteund door de comfortzones en pocketveren. Elke veer is afzonderlijk verpakt in een zakje (pocket). Hierdoor kunnen ze afzonderlijk van elkaar bewegen, en bieden ze een goede veerkracht. De sterk ventilerende materialen in de Eastborn Sixty matras zorgen voor een optimaal bedklimaat en een goede luchtverversing.  
  Onderhoud
  Een Eastborn matras is een goed ventilerend matras.
  De hoes ofwel tijk van het Sixty matras is tevens voorzien van het Fresssh! fibre en heeft een Sensity behandeling gehad. Dit draagt ook weer bij aan frisse en hygiënische nachtrust.
  Het complete matras is van 100% Nederlands-fabricaat en voldoet dan ook aan alle gestelde eisen. De tijk van het matras is voorzien van 4 stevige handgrepen, dit zorgt er voor dat het draaien van het matras een stuk makkelijker wordt
  Alle Eastborn matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Eastborn/Pullman boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Eastborn zijn voorzien van de unieke Advanced Pocketinterieur waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.

  Omruilgarantie
  Bij Eastborn zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden en matrassen. Daarom krijgt u op matrassen 5 jaar garantie. Op een boxspring zelfs 25 jaar op frame en draadbreuk.
  Ook is het mogelijk om na 2 maanden vanaf levering de hardheid van uw matras te wisselen.
  De omruilgarantie is alleen maar geldig voor een andere hardheid in hetzelfde type matras, en zal plaats vinden door middel van een kernwisseling. De kosten zijn hiervoor € 85,- per ligplek.

  Beddinghouse Molton Multifit
  Beddinghouse Molton MultifitBeddinghouse Multifit moltons zijn zacht geruwd en hebben een beschermende en zeer vocht absorberende werking. Prijs kwaliteit gezien een zeer voordelige molton. De molton is rondom voorzien van elastiek, waardoor het netjes aansluit om het matras en ook tijdens het slapen goed blijft zitten. De molton is geschikt voor matrassen tot 28 cm hoog. Beddinghouse Multifit moltons zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.Materiaal:   80% katoen en 20% polyesterAfmetingen:in alle maten leverbaarLevertijd:         1-20 werkdagen 

  Vanaf € 22,95