Formesse

Formesse Topper Molton Wit

You must have JS enabled!
Product informatie

Formesse Toppermolton Wit

Geschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Toppermolton Wit zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Toppermolton Wit geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuurcompenserend. De Formesse Toppermolton Wit is een werkzame bescherming van uw bed.

Materiaal:   250 gr./m2 katoen + 18% polyester
Afmetingen:in alle maten leverbaar
Levertijd:         1-20 werkdagen 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Formesse Topper Molton Wit wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Formesse Topper Molton Wit stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Formesse Topper Molton Wit in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »