Zondag

Gelre Ledikant

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Zondag Gelre ledikant 

 

Het Gelre ledikant bestaat uit massief eikenhout. Dit Gelre ledikant is ook verkrijgbaar in deelbare uitvoering. Het Gelre ledikant is leverbaar in tal van kleuren en uit te breiden met nachtkastjes, commodes, draaideur en zweefdeurkasten.

Staat niet in onze showrooms.

 

Materiaal:Massief eikenhout
Hoofdbord:100 cm hoog
Voetbord: 65 cm hoog

Deelbaar:

Dit Gelre ledikant is ook in een deelbare uitvoering verkrijgbaar. Deze optie is ideaal voor het opmaken van de matrassen en het stofzuigen onder het bed. Bij een deelbare uitvoering zijn beide bedden aan het voeteinde uit elkaar te rijden. Beide bedden zijn gekoppeld aan het hoofdbord. Voor een deelbare uitvoering kan gekozen worden bij een bedbreedte van 160 en 180 cm. 
Kleuren:12 verschillende kleuren. *        
Nachtkastje:3 laden. In de kleur eiken natuur of in een beitskleur. 
  
* Let op!   * Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan!

 

 

 

 

Dit ledikant is uit te breiden met: 
Nachtkastje 3 laden B44 x H65 x D36
Commode 6 ladenB71 x H88 x D45
Kastje 2 deurenB71 x H88 x D45
Schuifdeurkast 2 deurs 125 (Delta)B125 x H222 x D68
Schuifdeurkast 2 deurs 152 (Delta)B152 x H222 x D68 
Schuifdeurkast 3 deurs 185 (Delta)B186 x H222 x D68
Schuifdeurkast 3 deurs 223 (Delta)B225 x H222 x D68 

           

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Gelre Ledikant wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Gelre Ledikant stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Gelre Ledikant in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »