HML Bedding Cadens matras

Vanaf € 795,00


 

Stel dit product zelf samen

  HML Bedding Cadens matras

   

  Een veerkrachtig matras die de contouren van je lichaam volgt.

  Doordat de schouders een andere ondersteuning nodig hebben dan bijvoorbeeld de heupen, is de matras in 7 zones verdeeld. Soepeler bij de schouders, verstevigde lendezone en een soepele heupzone.

  Bij dit matras kunt u een HR-afdeklaag of LX (latex) afdeklaag kiezen. De HR afdeklaag zal wat steviger aanvoelen dan de latex laag. Wel voelt de latex extra comfortabel aan en zorgt voor een goed ventilerend vermogen van het matras.  Specificaties

  Hardheid: Soft, Compact en Firm.
  Materiaal Tijk: Lyocell (natuurlijke vezel) en Silverness (anti- bacterieel).
  Materiaal Kern: 7 zones pocketvering.
  Wasbare Tijk: Ja, afritsbaar en te wassen tot 40 graden.
  Hoogte: 24 cm.
  Levertijd: 3 - 4 weken.
  Advies
  Goede ondersteuning
  De Cadens heeft 7 zones, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel. Ongemerkt draai je zo’n 30 keer per nacht; de extra hoge Electrothermische® pocketveren(  in het hart van de matras zorgen dat je makkelijk draait en geven de juiste ondersteuning in elke slaappositie. Alle matrassen van HML Bedding zijn laag voor laag opgebouwd, wat zorgt voor de beste ondersteuning.
  Het Cadens matras is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. 
  Daarnaast kunt u indien gewenst een Cadens matras ook op een HML Boxspring gebruiken. Hierdoor wordt er een soepelere ondergrond gecreëerd dan wanneer u het matras op een (bestaande) spiraal/latenbodem gebruikt. Bovendien zal een boxspring vaak een hogere instap hebben waardoor het eventueel ook geschikt zou zijn als een seniorenbed.
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op.
  Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  Een matras gaat ongeveer tussen de 10 à 12 jaar mee. Ook uit hygiënisch oogpunt is het dan raadzaam om deze te wisselen.