HML Bedding

HML Bedding Topper Lauda

You must have JS enabled!
Product informatie

HML Bedding Topper Lauda

Topper voorzien van Taillok© gelatexeerd paardenhaar. Door de open structuur en capillaire werking van het materiaal ontstaat het perfecte microklimaat. Het is hypoallergeen, antibacterieel en huis-stofmijt-resistent.

Verder is de kern voorzien van een schil van 360 gram wolmix welke bijdraagt aan een goede en warmte- en vochtregulatie. De tijk (hoes) is een duurzame Organic Cotton voorzien van 400 gram Dacron-vulling. 

Bordermodel-hoes met luxe éénnaaldsdoorstikking, voorzien van grove, stevige blokrits. Hiermee is het bovenblad afritsbaar, zodat deze afneembaar en wasbaar is op maximaal 60 graden.  

Hoogte:

10 cm

Kern: Gelatexeerd paardenhaar - wolmix
Tijk:afritsbaar en wasbaar op maximaal 60 graden
Levertijd:10 - 25 werkdagen
Split:mogelijk

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw HML Bedding Topper Lauda wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over HML Bedding Topper Lauda stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk HML Bedding Topper Lauda in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »