Karel Mintjens

Karel Mintjens Bronx Nachtkastje 1 lade

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

 

Karel Mintjens Bronx Ledikant 

De Bronx collectie is een verwijzing naar de authentieke wijk in New York. Dit is duidelijk terug te zien in de unieke mix tussen rustieke houten planken en een uitgesproken metalen frame. Een unieke combinatie die het bed een eigentijdse uitstraling geeft. Waardoor het ledikant zicht uitstekend leent voor een industriele inrichting

 

Kleuren: 

S1 Silk White

S2 Silk Naturel

S3 Silk Grey

S4 Silk Brown

S5 Silk Black

S8 Silk White Wash

Nachtkastje: keuze uit dire type
Afmetingen
Nachtkastje 1 lade BX2:B57 x H50 x D37 cm
Nachttafel BX1B51 x H45 x D37 cm 
Nachtkastje 3 laden BX7:B58 x H83 x D45 cm 

 

 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Karel Mintjens Bronx Nachtkastje 1 lade wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Karel Mintjens Bronx Nachtkastje 1 lade stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Karel Mintjens Bronx Nachtkastje 1 lade in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »