Koop je tijdens het Boonman jubileumjaar in 2023 bij één van de fysieke filialen van Boonman Bedden een Hml Bedding boxspring combinatie dan maak je kans om het gehele aankoopbedrag van de Hml Bedding producten retour te ontvangen ter waarde van maximaal € 7995,-.

Actievoorwaarden - Hml win je aankoopbedrag terug

1. De Hml Bedding boxspring combinatie is door de consument in één van de Boonman Bedden winkels besteld tussen 01 januari 2023 en 31 december 2023. Boonman bedden Online/webshop is uitgesloten van de actie.
2. Boonman Bedden selecteert kort na 31 december 2023 een winnaar en communiceert dit met de betreffende prijswinnaar.
3. Deze actie loopt vanaf 01 januari 2023 tot en met 31 december 2023.
4. Boonman Bedden kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen, aanpassen of stopzetten. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.
5. De actie is alleen geldig op een Hml Bedding boxspring combinatie. En is niet inwisselbaar voor andere goederen.
6. Medewerkers van Boonman Bedden zijn uitgesloten van deelname.
7. Door deelname aan de HML actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
8. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Boonman Bedden voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
9. Voor vragen en/of klachten omtrent de Boonman / HML actie kan contact worden opgenomen met de klantenservice van Boonman Bedden via 
073-5470153 of per e-mail via web@boonmanbedden.nl.