25 % korting
op de matrassen

M line Boxspring Intense

Vanaf € 1.499,00

let op de matrassen actie is nog niet verwerkt in de prijs. 

Stel dit product zelf samen

  Mline Boxspring Intense

  ''Een hypermoderne boxspring.''


  De M line Intense heeft een wat klassiekere uitstraling, terwijl hij van binnen hypermodern is. Net als het M line matras is deze boxspring namelijk uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim, wat voor extra comfort en een ergonomische houding zorgt. 

  Specificaties

  Design: Meer dan 10 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren. - Keuze uit 8 verschillende type poten.
  Hoofdbord: Keuze uit 3 verschillende hoofdborden. - In 102 cm hoog of 112 cm hoog.
  Comfort: Samenstellen in een vlakke of elektrische uitvoering Met gestoffeerde matrassen of kies voor een wit matras.
  Topper: Keuze uit 2 verschillende type toppers. In soft en firm uitvoering beschikbaar. Verkrijgbaar met en zonder split.
  Ventilatie: Alle matrassen in de Cool motion serie zijn voorzien van een speciale tijk met Active Temperature Control. Hierdoor ontstaat een ideaal slaapklimaat.
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm
  Omruilgarantie: 100 dagen vanaf de levering. €60 ,- per ligplek.
  Wasbare tijk: De tijk is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. Niet geschikt voor de droger.
  Levertijd: 6 - 8 weken
  Advies
  De M line Intense boxspring is zowel vlak als elektrisch leverbaar, waarbij de elektrische boxspring bij de rug en knie verstelbaar is. De elektrische variant is makkelijk te verstellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De ingebouwde anti-slip mat zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.
  De M line Intense boxspring is uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim, waarbij de boxspring is opgedeeld in 7 comfortzones die perfect aansluiten op de opbouw van de M line matrassen. Samen vormen ze een team waarin alles draait om intensieve drukverlaging, ondersteuning en ventilatie. Kies je voor de M line Intense, dan kies je voor een optimale slaaphouding en dito nachtrust.

  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Mline boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Mline boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije doek.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Mline boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat we een goed ventilerende matrasbeschermer.
  Door de speciale opbouw van het Mline matras mag u het matras niet keren.
  Wel kunt u het matras in lengterichting draaien.

  Garantie

  Standaard 5 jaar volledige garantie op de kern Cool en Slow Motion 3, 4, 5, 6, 7, 8 matrassen. Na registratie in totaal 10 jaar garantie, waarvan 5 jaar volledig.