25 % korting
op de matrassen

M line Boxspring Superior

Vanaf € 3.499,00

let op de matrassen actie is nog niet verwerkt in de prijs. 

Stel dit product zelf samen

  Mline Boxspring Superior

  ''Een boxspring met een slank design en de nieuwste technieken. ''


  De M line boxspring Superior bewijst dat een slank design wel degelijk topcomfort kan bieden. Door het gebruik van een revolutionair frame met mini-pocketveren is de hoogte teruggebracht tot de helft van een reguliere boxspring. Een perfect voorbeeld van hoe techniek design ondersteunt.

  Specificaties

  Design: Meer dan 10 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren. - Keuze uit 8 verschillende type poten.
  Hoofdbord: Keuze uit 3 verschillende hoofdborden. - In 82 cm hoog of 95 cm hoog.
  Comfort: Samenstellen in een vlakke of elektrische uitvoering Met gestoffeerde matrassen of kies voor een wit matras.
  Topper: Keuze uit 2 verschillende type toppers. In soft en firm uitvoering beschikbaar. Verkrijgbaar met en zonder split.
  Ventilatie: Alle matrassen in de Cool motion serie zijn voorzien van een speciale tijk met Active Temperature Control. Hierdoor ontstaat een ideaal slaapklimaat.
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm
  Omruilgarantie: 100 dagen vanaf de levering. €60 ,- per ligplek.
  Wasbare tijk: De tijk is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. Niet geschikt voor de droger.
  Levertijd: 6 - 8 weken
  Advies
  De M line Superior boxspring is zowel vlak als elektrisch leverbaar, waarbij de elektrische boxspring bij de rug en knie verstelbaar is. De elektrische variant is makkelijk te verstellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De ingebouwde anti-slip mat zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.
  De M line Superior boxspring is net als de M line matrassen voorzien van een ergonomische schouderzone en pocketveren die in 7 comfortzones zijn opgedeeld, wat helpt om de druk van je lichaam op de matras beter te verdelen. Boven de mini-pocketveren in de bodem ligt een laag van geprofileerd visco-elastisch schuim, hetzelfde materiaal als in de M line matrassen. Onze boxsprings zien we daardoor als een geïntegreerd slaapsysteem.

  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Mline boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Mline boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije doek.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Mline boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat we een goed ventilerende matrasbeschermer.
  Door de speciale opbouw van het Mline matras mag u het matras niet keren.
  Wel kunt u het matras in lengterichting draaien. 

  Garantie

  Standaard 5 jaar volledige garantie op de kern Cool en Slow Motion 3, 4, 5, 6, 7, 8 matrassen. Na registratie in totaal 10 jaar garantie, waarvan 5 jaar volledig.