Voorraadmodel
Snelle levering!

M line Cool Motion 7 matras - Voorraadmodel

Vanaf € 1.799,00 € 1.349,25

Stel dit product zelf samen
  M line Cool Motion 7 matras - Nieuw in de verpakking

  In het Cool Motion M line 7 matras worden de nieuwste technieken op slaapgebied met elkaar gecombineerd. De visco-elastische toplaag van het M Line 7 matras zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam, terwijl de schuimballen in de dynamic support laag uw mobiliteit op het M Line Cool Motion 7 matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open-cellige Air Release tussenlaag, is ventilatie en vochtafvoering van de Cool Motion 7 geoptimaliseerd. De zonering van het M-Line 7 matras komt tot uiting in de onderlaag met pocketvering, waarbij de 7 zones van de body-adapt cover zorgen voor een totale ondersteuning van de contouren van het lichaam.

  De toplaag en de pocketveren van de Cool Motion 7 zijn wat ‘softer’ dan die van de Cool Motion 8..

  De cool motion 7 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de Cool Motion 5 & 6.

  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 2. Per set gaat het om hetzelfde matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. Het matras Cool Motion 8 is door de "firm" toplaag wat steviger dan de Cool Motion 7.


  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 7: zachte uitvoering / Cool Motion 8: stevige uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Levertijd: 1-3 werkdagen
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones, 7 zones pocketveer
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 26 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Air release laag zorgt voor extra ventilatie
  Tijk afritsbaar: Ja
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Heel goede ondersteuning
  + Uitmuntende ventilatie
  + Uitmuntende drukverdeling

  Onderhoud
  Om uw M-line matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op.

  Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  Een matras gaat ongeveer tussen de 10 à 12 jaar mee. Ook uit hygiënisch oogpunt is het dan raadzaam om deze te wisselen.