25% korting

M Line Energy Pillow 2

Vanaf € 89,00


Stel dit product zelf samen

  M line Energy Pillow 2


  De M line Energy pillow 2 is een stevigere variant in vergelijking met de Energy pillow 1.
  Als u op zoek bent naar een wat harder/steviger kussen dat helemaal naar uw persoonlijke voorkeur is samen te stellen, dan is de M line Energy Pillow 2 iets voor u.
   De vorm van het kussen in combinatie met de hoogte van het kussen bepalen namelijk hoe gespannen uw nek- en rugwervels zullen zijn. 
  Met de Energy Pillow 2 kunt u zelf het kussen de ideale vorm en hoogte geven. 

  De Air-based binnenhoes is makkelijk bereikbaar via de rits, waar u de vulling kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen.
  Er zijn twee varianten Energy pillows 1 en 2. Beide kussens zijn makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Het verschil tussen de twee Energy pillows is de vulling. 
  De Energy Pillow I is een zacht kussen en de Energy Pillow II is een wat steviger kussen. Het is mogelijk om het kussen bij te vullen, hiervoor is losse vulling verkrijgbaar.

  Het kussen is verkrijgbaar in twee formaten: 60x40 x13 cm of 60x50x13 cm
  De tijk is afritsbaar en wasbaar.

  Specificaties

  Hardheid: Medium en Firm.
  Hoogte: 13 cm.
  Geschikt voor: Alle slaaphoudingen.
  Afmeting: 60 x 40 cm/ 60 x 50 cm.
  Materiaal: Comforel, Visco-elastisch schuim.
  Tijk: 15% viscose, 85% polyester.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Vormvast: Ja, het kussen heeft een stabiele vorm en blijf op zijn plek.
  Overige specificaties

  Wasbaar


  De tijk van het Mline Energie hoofdkussen kan gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine op 60 graden. Deze kan dezelfde dag weer worden gebruikt omdat het materiaal snel droog is.

  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Dommelin Hoeslaken Percal
  Dommelin Percal hoeslakens De hoeslakens van Dommelin zijn van uitstekende kwaliteit. Door gebruik van 100% katoen hebben de hoeslakens een perfecte pasvorm. Deze hoeslakens hebben een hoekhoogte van ca. 30 cm, waardoor ze perfect passen om een matras met een dikte van 8 tot 25 cm. Door percal voelt het hoeslaken koel en comfortabel aan.

  Vanaf € 32,50