M line

M Line Energy Pillow 2

You must have JS enabled!
Product informatie

Energy Pillow 2

Uitvoering: firm (stevig)

Energy Pillow 2 firm (stevig)

Dit hoogwaardige kussen is ontwikkeld voor mensen die graag op een kussen slapen zonder nekrol. In het kussen zitten visco elastische vlokken, gecombineerd met comforel. De combinatie is gekozen zodat de vlokken niet aan elkaar blijven plakken. Bovendien stimuleerd het gebruik van comforel de ventilerende eigenschappen van het kussen.

Vulling: Traagschuim vlokken
Maat: 60x40 x10 cm of 60x50x10 cm
Levertijd: 1 werkdag 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw M Line Energy Pillow 2 wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over M Line Energy Pillow 2 stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk M Line Energy Pillow 2 in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »