50% korting
50% korting

M line Iconic 6 matras

Vanaf € 1.299,00 € 649,50

Stel dit product zelf samen
  Om een gezond en vitaal leven te leiden zijn er drie bouwstenen die in balans moeten zijn: voeding, beweging en nachtrust. Vooral een goede nachtrust is heel belangrijk en wordt nog vaak onderschat. M line draagt bij aan een goede nachtrust door een icoon te herintroduceren aangevuld met de laatste en nieuwste technieken. De M line Iconic hero 6.

  Het matras is voorzien van een talalay latex toplaag welke zorgt voor een zacht comfort. Een onderscheidende constructie die zorgt voor een perfecte en ergonomische ondersteuning van het lichaam.

  Bij deze nieuwste techniek wordt het schuim snel ingevroren voordat het wordt verwarmd. Hierdoor ontstaat er een ‘luchtiger’ soort schuim dat voor een comfortabelere slaapervaring zorgt. Het materiaal ademt en vangt de drukpunten beter op.
  Net zoals bij de andere matrassen uit de M line collectie zijn de Iconic 5 en 6 matrassen opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij iedere laag bijzondere kenmerken bezit waardoor uw lichaam optimaal ondersteund wordt.

  De opbouw van deze verschillende lagen zorgt voor zes verschillende Iconic matrassen die elkaar opvolgen in mate van comfort.

  Iconic Star 3 & Iconic Star 4
  Iconic Hero 5 & Iconic Hero 6
  Iconic Legend 7 & Iconic Legend 8


  Alle matrassen in de Iconic serie zijn voorzien van een opencellig HR schuim als basis, met stevige zones, zodat uw hele lichaam op de juiste manier wordt ondersteund. Door het gebruik van latex met verschillende hard- en dichtheden is het onderscheid tussen soepel en stevig goed voelbaar. 
  De Iconic Hero 5 beschikt over een zachtere toplaag dan de Iconic Hero 6.

  Specificaties

  Matras hardheden: Iconic Star 5 (soepel) / Iconic Star 6 (stevig)
  Matras materiaal: Talalay latex, Koudschuim
  Tijk afritsbaar en wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: ja
  Hoogte: 26 cm
  Lengte: 200, 210, 220
  Geschikt voor verstelbare bodems:: ja
  Omruilgarantie / garantie: 100 dagen € 60,00 / 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend