Nu 15% korting

M line Multi Motion Dawn

Vanaf € 899,00

let op de matrassen actie is nog niet verwerkt in de prijs. 

Stel dit product zelf samen

  Mline Multi Motion Dawn

  ''Een elegant bed met pit. ''


  De M line Multi Motion is perfecte voorbeeld van een slim design. Dit modieus M line bed ondersteunt de hybride technologie. Het versterkt de matraseigenschappen van de Mline matrassen. Centraal hierin zijn de ingebouwde zonering en latten / mini-pocketveren in de Multi Motion bedbodem, wat het slaapcomfort versterkt en een ergonomische slaaphouding verzekert.
  Het metalen frame kan uitgebreid worden met een voetbord, hoofdbord en zijpaneel. Hierin zijn twee varianten beschikbaar: Dawn of Dusk. Bij de Dawn is de ombouw (voet- en hoofdborden en zijpanelen) rond vormgegeven, terwijl de Dusk vierkante hoeken heeft.


  Specificaties

  Design: Meer dan 10 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren. - Keuze uit 5 verschillende type poten.
  Hoofdbord: Keuze uit 2 verschillende hoofdborden. - De Dusk en Dawn. Beide +/- 80 cm hoog
  Comfort: Samenstellen in een vlakke of elektrische uitvoering Met gestoffeerde matrassen of kies voor een wit matras.
  Extra opties: Keuze uit bijpassende zijpanelen, voetbeugels en zijbeugels.
  Ventilatie: Alle matrassen in de Cool motion serie zijn voorzien van een speciale tijk met Active Temperature Control. Hierdoor ontstaat een ideaal slaapklimaat.
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm
  Omruilgarantie: 100 dagen vanaf de levering. €60 ,- per ligplek.
  Wasbare tijk: De tijk is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. Niet geschikt voor de droger.
  Levertijd: 8 - 10 weken
  Let op: Vanaf 140cm breed worden er twee bodems geleverd
  Advies
  De basis van de M line Multi Motion Dawn bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De M line bedbodem is opgebouwd uit verende latten met daarop een mini variant van de pocketvering die ook in onze M line boxsprings gebruikt worden. Deze pocketvering bestaat uit zeven comfortzones, die ervoor zorgen dat de drukpunten van je lichaam beter ondersteund worden gedurende je slaap. Dit maakt de Multi Motion ergonomisch verantwoord en uitermate comfortabel. De M line Multi Motion Dawn is voorzien van antislip zodat het matras niet wegschuift over het ledikant. 

  Vlak en elektrisch beschikbaar

  De M line Multi Motion Dawn is zowel vlak als elektrisch te bestellen. De elektrische variant van de Multi Motion is voorzien van een neksteun en knieknik, die makkelijk te verstellen zijn met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De M line Multi Motion is standaard uitgerust met een draadloze soft touch handbediening met handige zaklampfunctie. Een verstelbaar, elektrisch bed is ideaal wanneer je graag leest of tv kijkt in bed, voor mensen die slecht ter been zijn of nek- of rugklachten hebben. Een verstelbaar ledikant biedt je meer flexibiliteit in je lighouding waardoor je altijd een comfortabele houding kan vinden, ook wordt het in- en uitstappen een stuk makkelijker. Complementeer je bed met een M line matras, allen geschikt voor een elektrische bedbodem.

  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Mline Multi Motion Dawn niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Mline Multi Motion reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije doek.
  Hierdoor heeft het stof van uw ledikant het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Mline ledikant zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat we een goed ventilerende matrasbeschermer.
  Door de speciale opbouw van het Mline matras mag u het matras niet keren.
  Wel kunt u het matras in lengterichting draaien.

  Garantie

  Standaard 5 jaar volledige garantie op de kern Cool en Slow Motion 3, 4, 5, 6, 7, 8 matrassen. Na registratie in totaal 10 jaar garantie, waarvan 5 jaar volledig.