M line

M line Multi Motion Dawn

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

M line Multi Motion Dawn

M line introduceert de Multi Motion met vernieuwde techniek. Deze unieke bedbodem ondersteunt de hybride technologie van het matras op de juiste manier en is ontworpen om de eigenschappen van het matras te versterken. De Multi Motion blinkt uit in goede ventilatie, uitstekende veerkracht en heeft een grote verscheidenheid aan opties en accessoires. Of u nu voor robuust, klassiek of modern gaat, het is allemaal mogelijk. De Multi Motion is een hoogwaardige én comfortabele basis voor alle Slow Motion matrassen en is door nieuwe ontwikkelingen in techniek, constructie en design de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Want goed slapen begint met de juiste techniek.

Techniek
De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop een minipocketvering, bestaande uit zeven zones. Door de ergonomische schouderzone krijgen schouders en rug precies de juiste ondersteuning, voor een ongeëvenaard ligcomfort. Daarnaast is de Multi Motion voorzien van antislip en heeft aan de onder- en bovenzijde een 3D-spiegel gestoffeerd oppervlak, wat zorgt voor
uitstekende ventilatie.

Design
De Multi Motion kan geheel naar eigen voorkeur samengesteld worden. Met de vernieuwde bedbodem en de verschillende accessoires creëert u uw favoriete sfeer in de slaapkamer. Het hoofd- en voetbord zijn in twee modellen verkrijgbaar. Het is mogelijk om ledikantzijden tussen het hoofd- en voetbord te plaatsen, waardoor het systeem het uiterlijk krijgt van een volledig gestoffeerd ledikant. De poten worden gemonteerd op stalen hoeken, wat een stabiele stand op de vloer garandeert. In een tweepersoons opstelling zorgt de in hoogte verstelbare koppelpoot ervoor dat de bodems afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. De Multi Motion wordt standaard geleverd met een zwarte ronde poot, maar is ook verkrijgbaar met een moderne hairpin of massief houten poot.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw M line Multi Motion Dawn wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over M line Multi Motion Dawn stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk M line Multi Motion Dawn in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »