M line

M line Slow Motion 7 matras

Nu tot € 500,- korting op M line matrassen.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Beschrijving

 

M Line 7 matras (slowmotion)


In de M Line 7 matras worden de nieuwste technieken op slaapgebied gecombineerd. De visco toplaag van het M Line 7 matras zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam, terwijl de schuimballen in de dynamic support laag uw mobiliteit op het M Line 7 matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open-cellige Air Relaese tussenlaag, is ventitalie en vochafvoer van de M Line 7 geoptimaliseerd. De zonering van het M-Line 7 matras komt tot uiting in de pocketvering onderlaag, waarbij de 7 zones van de adapt cover zorgen voor een totale aanname van de contouren van het lichaam.
 

Hoogte:26 cm
Kern:7 zone pocketveren kern
Afdeklaag:Traagschuim
Tijk:Afritsbare soft & fresh tijk
Levertijd:1 - 20 werkdagen

 

Geschikt voor alle vlakke & verstelbare bedbodems.

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw M line Slow Motion 7 matras wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over M line Slow Motion 7 matras stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk M line Slow Motion 7 matras in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »