M line

M line Slow Motion 7 matras

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

M Line 7 matras (slowmotion)

In de M Line 7 matras worden de nieuwste technieken op slaapgebied gecombineerd. De visco toplaag van het M Line 7 matras zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam, terwijl de schuimballen in de dynamic support laag uw mobiliteit op het M Line 7 matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open-cellige Air Relaese tussenlaag, is ventitalie en vochafvoer van de M Line 7 geoptimaliseerd. De zonering van het M-Line 7 matras komt tot uiting in de pocketvering onderlaag, waarbij de 7 zones van de adapt cover zorgen voor een totale aanname van de contouren van het lichaam. 

Hoogte:26 cm
Kern:7 zone pocketveren kern
Afdeklaag:Traagschuim
Tijk:Afritsbare soft & fresh tijk
Levertijd:1 - 20 werkdagen

 

Geschikt voor alle vlakke & verstelbare bedbodems.

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw M line Slow Motion 7 matras wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over M line Slow Motion 7 matras stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk M line Slow Motion 7 matras in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »