Showroommodel

M line Slow Motion Xtra matras - Showroommodel

Vanaf € 1.299,00 € 454,00

Stel dit product zelf samen
  Voor iedereen die Xtra veel uit de dag haalt
  Een goede ondersteuning is de basis van een goede nachtrust. Zo begin jij iedere ochtend weer vol energie aan de nieuwe dag. De Slow Motion Xtra vormt zich naar jouw lichaamscontouren en biedt zo de juiste ondersteuning. Door de gebruikte materialen is het matras comfortabel en ook nog eens uitermate ventilerend. Zo word jij elke dag weer fit en uitgeslapen wakker. 

  Voorraad: 1 

  Specificaties

  Merk: M line
  Matrashoogte: 24 cm
  Hardheid: Medium
  Comfortzones: 7
  Tijk afritsbaar: Ja
  Geschikt voor elektrisch bed: Ja
  Materiaal: Traagschuim, koudschuim, pocketveren
  Slaaphouding: Buik, zij en rug
  Max. gewicht: 140 kg
  Garantie: 5 jaar
  Onderhoud
  Een Mline matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.
  Dit matras van Mline is voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.